שנטו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אשה הולכת עם בעלה לבאר המשאלות, זורקת מטבע ומביע משאלה. הבעל ניגש לבאר מסתכל ו...........נופל. האשה ההמומה מסתכלת וצועקת: זה עובד!!!!!!! זה עובד!!!!!!!!

N D R

New member
וכמו בחיים

בתחתית הבאר מחכה לו אחת שבשבילה הוא מלאך

דג דה גן

New member
איש אחד הולך לבאר משאלות...

אני רוצה שהזין יגיע לי עד הריצפה. טרח... נחתכו לו 2 הרגליים...

יערית

New member
ממש לא מצחיק../images/Emo88.gif

במיוחד אחרי הסיפור שסיפרה כאן אחת על הפגישה שלה עם נכה קטוע רגליים:(

דג דה גן

New member
מוסר ההשכל היה אמור להיות

שכל אחד יסתפק במה שיש לו. אם משהו נפגע אני מתנצל.

עזוב דגי

סתם התייפייפות.אם זה היה מישהו מהותיקים היה מאוד מצחיק.אל תתן להערות כאלה לסרס אותך.קצת צחוק לא יזיק לרצינות התהומית ולמאבקי הכוח כאן.

../images/Emo25.gif

טוב,סלחתי.תביני-עד שמגיע איזה גבר עם קצת חוש הומור-מילא הניק שלו,אבל לא חבל להוריד לו את הביצים?

Chivalrous

New member
צודק(ת)

אבל התגובה תהיה: "תודתי נתונה לך שאתה מסמן לי את העופות, ואני כבר מכניסה לתנור. לא הספיקותי, כי הייתי טרודה בעניניי אותם איני חייבת לפרט." חפש שירשורים כאלה מלפני יומיים שלושה. בטוחני שתימצא. אל תתבייש להקפיץ אותם. עוף מוקפץ הולך טוב עם פופקורן.

Chivalrous

New member
ואם לא תימצא...

יהיה זה בגלל שהיא קראה לפניך את ההודעה הזאת, והספיקה כבר להעלים ראיות. במקרה כזה, לך לארכיון ותימצא שם דוגמאות למכביר. שם, כבר לא תוכל להקפיץ, אבל תוכל להביא קישורים. אבל אז, ההודעות שלך יימחקו. האמת... די משעשע לשבת כאן ביציע.

Chivalrous

New member
כבר כמעט 12 שעות....

אולי צריך להתחיל לדאוג ? אולי קרה לה משהו ?

Chivalrous

New member
בעצם...

הפעם האחרונה בה המנהלת של הפורום החי, הבועט, והמשתולל הזה, נתנה אות חיים כלשהו, היתה בשמונה וחצי בבוקר. אולי באמת יש מקום לדאגה ?

Chivalrous

New member
סטריינג'ר אין זה נייט...

את כולה ? גם עם מקצתה יש בעיה. אבל אולי באמת צריך לדאוג ? בכל זאת, ניתן לצפות שהמנהלת היחידה של פורום כזה תוסס, תתן את קולה קצת יותר. אז... אם כזאת דממה, אולי בכל זאת קרה לה משהו ?

למעלה