o0Invisible0o
New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
אני חייבת לחלוק..>< ראיתי עכשיו הרבה קטעים של אלקסיס, ראיונות וסטאף לקראת היציאה של הסרט החדש..המוזר הזה עם מכנסי הגי'נס
אז קודם כל, לאלקסיס יש עכשיו פוני, אני לא אוהבת אותה עם פוני.
שנית כל..היא צרודה ברוב הראיונות..
היא אמרה שהיא קצת חולה.
ואממ עכשיו קצת דברים משעשעים!
בראיון אצל דיוויד לטרמן היא הייתה ממש מצחיקה..ואני אף פעם לא צוחקת בראיונות איתה.
מסתבר שהיא ממש אוהבת לבשל, אבל לא משנה כמה היא תנסה, היא לא תצליח.
היא אוהבת להזמין חברים להתארח אצלה ולאכול כזה..אבל אז זה יוצא מגעיל..
XD ואבא שלה במקור מארגנטינה ויש לה משפחה שם..אז היא נוסעת לבקר שם הרבה.
ויש להם כל מיני מנהגים מוזרים שלא כל כך הצלחתי להבין
אבל זה נשמע נחמד. אה, כן..לאלקסיס היה ממש לא נעים כשדיוויד לטרמן שעל אותה אם היא התלבשה במיוחד לתוכנית [וברור שהיא התלבשה במיוחד לתוכנית
] אז היא כזה אממ..כן..בערך..
אה, והוא גם התאהב שאיך שהיא מריחה..
הוא כזה "עזבי את זה שאת לא יודעת לבשל, תבשלי גרוע אבל תמשיכי להריח כזה טוב" XD והיא בכלל לא ידעה איזה בושם יש עליה
או שהיא סתם אמרה את זה.
מה עוד? אה כן..דיוויד לטרמן והמתופף הקירח בתוכנית שלו ירדו חופשי על הסרט..
אלקסיס ניסתה להציל את כבודו של הסרט לשווא..>< ואממ..היא צילמה את החלק שלה ביוון, שזה מגניב.
בהמשך ראיתי אירוח הזוי וקצר באיזה מקום עם המון המון המון אנשים למטה ואלקסיס עם אמבר [ג'ואן מארקדיה, משחקת בסרט עם הג'ינס] בראיון קצר, כל שאלה אלקסיס עמדה ושתקה ואמבר ענתה, היה מרתק פשוט.
סתם נו,,כי אלקסיס דיברה קצת ושם נראה לי זה היה השיא..היא הייתה ממש צרודה..
ואז ראיתי שני קטעים די ארוכים ומייגעים
מteenick יש לכם מושג מה זה?
בכל מקרה, שוב אלקסיס ואמבר, סופשבוע שלם בדבר הזה..די הזכיר לי את ערוץ הילדים..קטע של כמה דקות ואז משודרת תוכנית, חוזרים לאולפן ואז תוכנית..
הבנתם? יופי.
זה היה משו כזה..
שם בכלל היה משעשע..קודם כל נשמע שהן ממש חברות טובות. הן גם גרות די קרוב.
אבל..אמבר לא ידעה שאלקסיס הייתה דוגמנית לפני שהיא התחילה לשחק..ואלקסיס ידעה שלאמבר יש חתולה אבל היא ממש לא זכרה את השם שלה
[לא מתה על חיות, אה?XD] אה, כן הן שיחקו כל מיני אמת או חובה..ושטויות כאלה. הן היו צריכות לנפח בועות סבון, כמה שיותר גדולות ותוך כדי לענות על שאלות..אצל אמבר הכל התפרק
אז היא ויתרה על רעיון הבועות ואלקסיס כל כך נענתה מהבועות שהיא בקושי ענתה על השאלות..XD היא ענתה די באופן שיטחי..
לא היה לה קראש על מפורסם
ומה עוד? בלה.
לא משנה..
זה היה מרגיז. מה עוד? אלקסיס אוהבת לקנות נעליים, זאת ההתמכרות שלה. אמבר אממ..
לא זוכרת מה היא אוהבת לקנות
אבל היא אוהבת לכתוב שירים..והיה קטע של אמת או שקר [הן שיחקו המווון משחקי שטויות..XD] אז שאלו אם אמבר נבחנה לאמריקן איידול לפני שהיא התחילה לשחק בג'ואן מארקדיה. זה כמובן שקר אך מהר אלקסיס קפצה להגנה ואמרה שהיא דווקא יודעת לשיר, אמבר לא סתרה אבל אמרה שהיא פחדנית מדי בשביל לנסות את אמריקן איידול
. אה והכי משעשע
נתנו להן משחק zip it שבו הן צריכות לסגור רוכסנים של ג'ינסים ולתלות אותם על חבל, מתחרות אחת בשנייה..מי שמסיימת ראשונה מנצחת
אמבר הובילה..כי אלקסיס הייתה איטיתo0 ולמרות זאת אמבר המוכשרת באה ותלשה ג'ינס מהחבל של אלקסיס..XD ואז אלקסיס תלשה לה שני ג'ינסים ואז זאת הייתה פשוט מלחמת ג'ינסים מטורפת עד שהמנחה עצר אותן
זה היה מצחיק
וזה מגניב לראות שהן באמת חברות..
אה, כן..ואני משועממת? דה!
אני חייבת לחלוק..>< ראיתי עכשיו הרבה קטעים של אלקסיס, ראיונות וסטאף לקראת היציאה של הסרט החדש..המוזר הזה עם מכנסי הגי'נס