דר דרעק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בבית סוהר היו שני אנשים באיזה תא.. אחד חולה צרעת, ואחד שיכור.החולה צרעת מתחיל להתגרד באוזן,הוא אומר: "יו..איך מגרד לי".. הוא מגרד ומגרד..פלופ,נופלת לו האוזן,והוא זורק אותה דרך חלון הסורגים{שיש בבית סוהר} אומר לו השיכור: " אהההה...הבנתי אותך...אני ששש.. אני בשקט, לא אומר כלום". חולה הצרעת לא הבין מה הוא רוצה ומתעלם. אחר כך לחולה צרעת מגרד באף..הוא מגרד ומגרד פלופ נופל לו האף,והוא זורק אותו מהחלון.. השיכור מחייך ואומר: " אני קלטתי אותך..אל תדאג אני לא אומר כלום.. החולה מסתכל עליו לא מבין על מה הוא מדבר ומה הוא רוצה ממנו, וממשיך להתעלם. עוד פעם הוא מתגרד..החולה צרעת אומר: " נו..איזה גירודים ".. הוא מגרד את היד ופתאום פלופ נופלת לו היד, וזורק אותה מהחלון. השיכור צוחק ואומר: " אההה, קלטתי אותך אל תדאג הבנתי אותך.. אני לא יאמר כלום אני ששש, אני יהיה בשקט.. החולה צרעת לא מבין מה לעזעזל הוא רוצה ממנו ואומר: טוב תגיד מה הבעיות שלך מה אתה רוצה ממני? השיכור : אל תדאג, קלטתי אותך אתה מנסה לברוח...

דר דרעק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למה מגדל "פיזה" עקום ???? פשוט היו לו רפלקסים טובים יותר משל מגדלי התאומים !!! איש אחד מתקשר לזגג ואומר לו בוא מהר אישתי מנסה לקפוץ מהחלון אומר לו הזגג אז למה אתה אתה מתקשר אלי תתקשר למשטרה למישהו שיכול לעזור עונה לו האיש התקשרתי אלך בגלל שהיא לא מצליחה לפתוח את החלון אומרת מברשת שיניים אני צריכה להיכנס לפה של אחרים העבודה שלי הכי גרועה... נייר טואלט: את עוד מדברת... למה היהודים צלבו את ישו על הצלב? כי הם הסתבכו עם המגן דוד... 6,000,000 זה לא כסף. זה גם לא מספר טלפון... איש אחד נקרא דחוף מאוד לביה"ח מכיון שאשתו במצב קשה מאוד. האיש רץ בבהלה במסדרונות. פוגש אותו הרופא ואומר לו: "שמע, אשתך במצב קשה מאוד. מהיום אתה תצטרך להאכיל אותה, לתת לה לשתות, לקלח אותה, לקחת אותה לשירותים- בקיצור, אתה צריך להיות לידה 24 שעות ביממה" הרופא שם לב שהבנאדם מבואס, הפנים שלו למטה... אז הרופא אומר לו: "סתתתתם, היא מתה!!"

Soviet Spy

New member
../images/Emo6.gif

אני מכיר את כולם, חוץ ממגדל פיזה שזה הרג אותי... כל הכבוד יהודון!

למעלה