לילי301

New member
אחרי שאני אסיים להכין את ה../images/Emo115.gif

היומי, אמסור לך תשובה...

לילי301

New member
אגב..

ריסים של ג'ירפה, יש לך במלאי, מוכנה להחליף תמורת עין של יתוש!

Bubble Girl 27

New member
יש לי

מיץ מרה של חיה מה עושה בלילה גולוווו גולוווווווווווווו גולו גולוווווווווווווווווווווו

לילי301

New member
לא טוב לי...

אחרי שהכנסתי.. עין של צפרדע אדומה מיערות הגשם שערות מזנבו של הזאב מכיפה אדומה אוזן של קנגורו היישר מאוסטרליה ומרק ירקות שהכינה השכנה שלי חסרים לי רק 2 ריסים של ג'ירפה, פונה לכל המכשושות באשר הן...

Bubble Girl 27

New member
יש לי אוזן של עטלף עיוור

ועין של נץ עיוור... סורי.. אבל מזמן לא הייתי בספארי אז יש מצב קופצת לתלוש שם ריסים לג'ירפה...

ramoni1

New member
ניסיון אישי....

הרומנים לא משהו.... אבל... הפיניות הם משהו מיוחד......

בוקר טוב../images/Emo42.gif

אם כבר מזכירים ילדים גם לי היה בוקר נפלא!!! הבת הגדולה שלי עשתה לי הפתעה היא התארגנה לבד ואירגנה גם את האחיות שלה ואפילו ציחצחה לקטנה שיניים אח"כ היא הכינה להם קורנפלקס לארוחת בוקר והכינה לכולן סנדוויצים עם שוקולד. ממש הדהימה אותי היא רק בת 7 עוד שבועיים... והכי כיף שהילדה האמצעית שלי ראתה אותה ורצתה גם לשמח אותי אז היא "סידרה" את המיטות הבוקר... איזה כיף של בנות פשוט יצאתי מהבית כל כך גאה ומאושרת היום...

ramoni1

New member
קודם כול מברוק...

אבל לא הבנתי??? בת ה 7 היא הקטנה שבילדים? או הגדולה כי אם כך מה הגילאים של הקטנות יותר???

מה לא ברור? בת ה-7 היא הגדולה מבינהן, ולביאה-

סחתיין עליה, כל הכבוד לה שככה היא תיקתקה לך את הבוקר, בטח זה מסוג הדברים שמסווגים ב"רגעים קטנים של אושר"

ramoni1

New member
אה...

עכשיו הבנתי רואה שאת מסבירה לאט אני יבין מהר <רמוני מיזדקן>

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif חמוד

הכי קורע שהוא ממש משחק! עושה פרצוף רציני ופתאום נקרע מצחוק!!

בוקר טוב! איזה בוןבון../images/Emo163.gif

ממוש! יפה לך שסידרת את השמש! למה את מתחפשת? חוץ מזה - לכולם בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!! ושובע שמח! פורים! מוכרחים להיות שמח

למעלה