פשוט קורע. כל הדפיוצר הרג אותי, אבל כנסו לזה של הערבים למטה.
B BlaT© New member 23/5/04 #1 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif פשוט קורע. כל הדפיוצר הרג אותי, אבל כנסו לזה של הערבים למטה.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif פשוט קורע. כל הדפיוצר הרג אותי, אבל כנסו לזה של הערבים למטה.
B BlaT© New member 23/5/04 #2 והקישור ../images/Emo11.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif כנסו קודם ל"מה רוצים הערבים", ואז "את לא חברה" ו"היצירות שלי לא מאושרות"... וכמובן התמונה המדהימה והעמוקה שלמטה.
והקישור ../images/Emo11.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif כנסו קודם ל"מה רוצים הערבים", ואז "את לא חברה" ו"היצירות שלי לא מאושרות"... וכמובן התמונה המדהימה והעמוקה שלמטה.
B BlaT© New member 23/5/04 #3 ושכחתי לומר... ../images/Emo3.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif סתכלו על התגובות. זה החלק החשוב.
ושכחתי לומר... ../images/Emo3.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif סתכלו על התגובות. זה החלק החשוב.
צ צו צאנג New member 23/5/04 #5 אוו... זה כל כך מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה ילדה דפוקהה...
N NitsNats© New member 23/5/04 #4 תכנסו לדפיוצר של... ../images/Emo173.gif|מיוחדת| לונה פאנק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והורידו את: בטי אפרים לונה פארק. אפריםםםםםםםםםם!!! איזה שיר מתוק. וגם בטייייי כזה שולת! אני חולה עליהם. הם היו ברוק"צ.
תכנסו לדפיוצר של... ../images/Emo173.gif|מיוחדת| לונה פאנק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והורידו את: בטי אפרים לונה פארק. אפריםםםםםםםםםם!!! איזה שיר מתוק. וגם בטייייי כזה שולת! אני חולה עליהם. הם היו ברוק"צ.