שני לכי למסרים שלך.. שלחתי לך הודעה
M Miss Kitty New member 11/4/04 #47 חחחח מאגניב! יצא ממש ממש יפה!!^__^ שימי לב שאחרי שהארי פוטר נגמר, מתחיל השני..
N NarihS New member 11/4/04 #48 חחח אני יודעת! ותודה.. ../images/Emo9.gif ואני הולכת להכין קלטת עכשיו לסרט השני..
B BShenB New member 11/4/04 #49 ../images/Emo23.gifכן גם אני הקלטתי את הסרט השני אתמול... ראיתי אותו בקולנוע כשהוא יצא... אין אני חולה על הארי פוטר כל הספרים כל הסרטים וגם אני מזה מחכה לסרט השלישי שיצא כבר...! עכשיו אני באמצע הספר החמישי ...אין לי ממש זמן להמשיך לקרוא אותו אבל אני כבר אמשיך זה ברור
../images/Emo23.gifכן גם אני הקלטתי את הסרט השני אתמול... ראיתי אותו בקולנוע כשהוא יצא... אין אני חולה על הארי פוטר כל הספרים כל הסרטים וגם אני מזה מחכה לסרט השלישי שיצא כבר...! עכשיו אני באמצע הספר החמישי ...אין לי ממש זמן להמשיך לקרוא אותו אבל אני כבר אמשיך זה ברור
N NarihS New member 11/4/04 #50 וווי שנהב!!! גם אני עכשיו באמצע הספר החמישי!!! חחח וגם לי אין כל כך זמן להמשיך לקרוא אותו אבל אני מנסה.. לאיפה את הגעת? אני בפרק נדמה 23 הלטת הכרה עם סנייפ והארי.. לא זוכרת עמוד..
וווי שנהב!!! גם אני עכשיו באמצע הספר החמישי!!! חחח וגם לי אין כל כך זמן להמשיך לקרוא אותו אבל אני מנסה.. לאיפה את הגעת? אני בפרק נדמה 23 הלטת הכרה עם סנייפ והארי.. לא זוכרת עמוד..
B BShenB New member 11/4/04 #51 אני בפרק 26 עמוד 587../images/Emo41.gif איזה ספר מעניין הלוואי שאני כבר אסיים ללמוד להסטוריה היום ומחר ואז אני אוכל להמשיך... אוף למה המציאו ת'בית ספר???
אני בפרק 26 עמוד 587../images/Emo41.gif איזה ספר מעניין הלוואי שאני כבר אסיים ללמוד להסטוריה היום ומחר ואז אני אוכל להמשיך... אוף למה המציאו ת'בית ספר???
N NarihS New member 11/4/04 #52 באמת ספר מעניין.. מגלים לנו שם הרבה דברים שלא ידענו מקודם.. אבל הספר הכי אהוב עלי זה ה-3, אין על השלישי, הוא הכי טוב! וכך גם בתקווה הסרט!
באמת ספר מעניין.. מגלים לנו שם הרבה דברים שלא ידענו מקודם.. אבל הספר הכי אהוב עלי זה ה-3, אין על השלישי, הוא הכי טוב! וכך גם בתקווה הסרט!