!!!
P PopPy New member 8/9/03 #1 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!
B buffgirl New member 8/9/03 #2 אה!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif|מיוחדת| שווה ביותר!!!
אה!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif|מיוחדת| שווה ביותר!!!
D De-Panther New member 8/9/03 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
G Gamad Of Shani New member 8/9/03 #5 ../images/Emo124.gif לשני!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo41.gif קודם כל אני חולה עלייך כי את הענקית הכי פצצה בעולם... ועכשיו לכמה הפתעות ההפתעה הגדולה בהכנה חחח...... אני רוצה להגיד לך שתמיד תמיד תשארי עם חיוך על הפנים! ב-
../images/Emo124.gif לשני!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo41.gif קודם כל אני חולה עלייך כי את הענקית הכי פצצה בעולם... ועכשיו לכמה הפתעות ההפתעה הגדולה בהכנה חחח...... אני רוצה להגיד לך שתמיד תמיד תשארי עם חיוך על הפנים! ב-
מ מלאכית16 New member 9/9/03 #8 *מתההההההההההההההההההההההההההההההה* אלוההההים מושלםםםםםםםםםם |מזילה ריר||מתה מהתקף לב| *הופכת את התמונה לטפט* זה חלום שהתגשם חמש שנים שאני מתה לראות אותו בשמלה 5 מאז שקראתי את הספר השלישי ^____________________^ עשית לי את היום, אתי |חיבוק ענק|
*מתההההההההההההההההההההההההההההההה* אלוההההים מושלםםםםםםםםםם |מזילה ריר||מתה מהתקף לב| *הופכת את התמונה לטפט* זה חלום שהתגשם חמש שנים שאני מתה לראות אותו בשמלה 5 מאז שקראתי את הספר השלישי ^____________________^ עשית לי את היום, אתי |חיבוק ענק|