צוחה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מישהו ראה אתמול את "זו ארצנו" כשהם התקשרו לפרלמנט של אירן בטהראן ?? איזה גדול זה היה !!! התפוצצתי מצחוק וכמעט נחנקתי..... מכירים שיש דמעות מרוב צחוק ? אפשר לומר שאני בכיתי מצחוק ! זה היה כזה מצחיק !!!

Druyanizem

New member
אני בדיוק נכנסתי לכאן בפעם הראשונה

כדי לדבר על זה... אני גם כמעט נחנקתי מצחוק!!! זה היה כזה טוב!! השאלה שלי היא: זה היה אמיתי?

Druyanizem

New member
אז ככה:

הם מתקשרים לטהרן ושואלים שם איזה מישהו איזה טילים יש לאירן והאם יש להם פצצת אטום וכאלה. ואז הם שאלו אותו מתי הם מתכוונים לשלוח את זה על ישראל. והוא התחיל לזיין את השכל על זה שהם יפוצצו את תל אביב (הפקיד שם) ואני מצטט: "we will put our missiles up your ass" ואז הם הזכירו שיש לשיראל את טיל החץ והוא כזה השתתק והם התחילו לצחוק עליו שפתאום אין לו מה לומר. עד שבסוף הוא ניתק... וזה היה פשוט גאוני!!!! הם עשו את זה ממש טוב ונקרעתי מצצחוק

איליה.

New member
היה עדיף אם הם היו נותנים לו לדבר

ולא משתיקים אותו עם הליגלוגים שלהם. למי אכפת מה יש להם לומר, אני גם ככה שומע אותם שעה שלמה כל שבוע. פעם אחת בחיים יוצא לי לשמוע מישהו מהפרלמנט בטהראן, והם, במקום לסחוט ממנו עוד העלבות, מתחילים עם העלבות משלהם כאלו שלא הייתי יכול להמציא כאלה בעצמי. איליה.

rizla

New member
איליה, זה נקרא סאטירה

עם אתה רוצה לשמוע מה יש לאיראנים להגיד, תרים טלפון לאהוד יערי. הם התקשרו כדי לסתום לו את הפה עם היציאה על החץ, זה היה כל הרעיון...

איליה.

New member
לא, זה לא נקרא סאטירה.

הקטע הסאטירי והמצחיק היה שהאיראני אמר "The missiles are big enough to fit into your ass".

Druyanizem

New member
לדעתי זה היה ממש

גאוני איך שהם השתיקו אותו עם החץ. רק למה שפקיד אירני ידע על טיל החץ? בקושי בארץ אנשים יודעים על זה...

rizla

New member
בקושי יודעים?

לפני חודשיים בערך התפרסמה כתבת ענק במעריב על החץ. כל מה שרצית (או לא רצית) לדעת על בחץ. הסוד הוא לא כזה גדול.

למעלה