Rubycon

New member
לא אמרתי או הבנת שזה מה שאמרת

ציטטתי אותך במדויק. וינטרס, באמת, תעשה טובה. אני לא אמרתי בשום מקום שקרימזון = פרוג. מה שהכי קרוב לזה היה "לא תאהב קרימזון או פרוג" ושוב אתה מסיק בצורה שטחית. לא לזה התכוונתי, חד וחלק. אני יודע שאתה סקסופוניסט, לא יודע מה עם עדי, אבל אני גם כן מוסיקאי, בכמה תחומים, וממה שהוא אמר ("אם מה שאתה מחפש זה בעיקר מלודיה אז בהחלט יהיה לך קשה להסתדר עם אלבומים של קרימזון") פשוט אי אפשר לקחת כמובן מאליו שהוא התכוון לזה שאין בהם מלודיה. זה היבט חד-מימדי, מלודיה פר סה. מלודיה זה משהו שקיים בכל המימדים של המוסיקה, כשיש מלודיה, זה לא רק מלודיה, זה כמה דומיננטי החלק שהיא תופסת ואיך היא יושבת עם שאר האלמנטים של המוסיקה. כולם נרגעו עכשיו. אל תפסול כ"כ מהר את הפריפרטרוניקס. בגילך רק התחלתי להתחבר לדברים האלה, והיום הלך הרוח המוסיקלי הזה הוא גורם מכריע בדיאטת הסאונד שלי.

pasteran

New member
אני צריך להכנס לכאן יותר

ההבלים שלך מאוד מועילים לשחרור ההפרשות. עוד אצטרך לשים חיתולים בגללך. נתתי עצה בפורום השני שכדאי לך למלא. חשבת פעם להחליף את הדיאטה בצום? עוד לא נגמרה העונה.

Rubycon

New member
מאיזה ספר לקחת את הקטע של ההפרשות?

מעניין אותי איזה סופר כותב בכזו שפה פשוטה ומשתמעת לפן אחד שאפילו אנאלפאבית יוכל לקרוא אותו, ועוד לקחת ממנו רעיונות. בקשר לבעיות שלך, תתחיל לעשן סיגריות. תתחיל מ 2 קופסאות ביום. זה טוב להפרשות, יהיה לך איך לבזבז את הזמן וגם פחות ממנו באופן כללי. ואל תעתיק, אני המצאתי את הקטע שאתה צריך למות, זה היה מזמן, וזה לא רק אתה.

pasteran

New member
זה מחיבורו הנודע של פיטגוראס

"על בעית העצירה (עם ובלי ידיים) כרך הנספחים- השלמות והפרשות" יש גרסה מצויירת. כדאי לך לעיין. בהיותך תאילנדי תתעניין ב עשרה דרכים להפוך חתול לחיתול (מלבד לשים יוד בחת בא אתה מומחה)

Rubycon

New member
בואנה אתה מבריק פה ניצוצות

של גאונות, אפשר להוציא אותך לאור? בוא בוא, תחתום פה-פה-פה פה פה, פה, פה, פה, פה ופה. ופה איפה שהגיליוטינה.

MajorWinters

New member
אני לא מסכים...

אבל אני לא אגלגל את כדור השלג הזה. תראה כמה נחמד נהיית כשהתחלת לכתוב כמו בן אדם. בן כמה אתה אם אפשר לשאול?

Rubycon

New member
אתה חושב שאני לא נחמד כי בא לי?

סתם אני מנסה להשניא את עצמי ואנשים אחרים? למה להפוך אנרגיה עדינה לאנרגיה גסה? הטבע עושה את זה גם בלעדיי. אני כמעט בגילך אך ההפרש בינינו היה קריטי בשבילי, או כמו שנאמר ע"י ידיד נפש, "אני זה לא אני".

FunkyMonk

New member
שטויות

ליזרדז היה הראשון של קרימסון ששמעתי, יצירת מופת. שיעמום?! ככה זה פרוג, אתה כנראה לא אדם של פרוג... זו קרימסון, עם מוסיקה אפלה וקשה. Indoor Games, Happy Family, Ladies of The Road אלו שירים שקטים ומשעממים?! טוב, אתה לא אדם של קרימסון (אתה בטח תאהב את אלבומם האחרון, The Power To Belive שנוטה יותר לרוק כבד)....

orbiti

New member
לא יודע על מה אתה מדבר

ליזארד אלבום מאד מלודי ושירתי. ממש כיף לי לשיר ביחד עם מלודיות השירה של האלבום, וגם הרבה מתפקידי הליווי יוצרות מלודיות יפות ומעניינות, ובטח לא ביזאריות כמו האילתורים העקומים של לארק'ס וכו'. אני מסכים שבקטע הנושא יש כמה קטעי אילתור שנמרחים קצת יותר מדי, שהם באמת לא מלודיים, אבל כל השירים בצד הראשון של האלבום, וגם רוב יצירת הנושא, מלאים בהרבה רגעים מוזיקליים ויפהפיים.

noamrap

New member
דווקא ליזארד...

הוא האלבום של קרימזון שאני הכי אוהב. באלבום הזה יש מלודיות נפלאות והעיבודים נהדרים. מספיק כבר להשוות את זה לאלבום הראשון של קרימזון. אלה הן בכלל שתי להקות שונות לגמרי וכדאי להתייחס לאלבומים בהתאם.

the band member

New member
ליזארד-לא מלודי?!

דווקא מאוד מלודי, אחד מהאלבומים היותר מלודיים שלהם. אולי הוא קצת הזוי, אבל אני לא מבין איך אפשר לומר על האלבום שהוא לא מלודי, בייחוד אחרי שמקשיבים ל-LADY OF THE DANCING WATER או לקטע שסוגר את האלבום- LIZARD. השירה של ג'ון אנדרסון פשוט מצמררת שם.

טעם אישי - וכפירה בקונצנזוס

זה נכון שג'נטל ג'יאנט, VDGG, וכל אלבום של קרימזון, פריפ ואינו נחשבים בערך ללב הקונצנזוס של הפרוג, אבל אני בטעמי האישי (לאחר שנות האזנה מרובות לפרוג ולרוק) - את רב החומר שלהם לא יכול להתרגל לשמוע (לגבי קרימזון עד RED, כולל, זה היה מצוין). מה לעשות אבל תמיד הלכתי אחר טעמי האישי, גם אם כפרתי בכמה פרות קדושות, כך שאני ממש מבין את תגובתך לאלבום לא טוב ליוצר בעל שם. היתה לך בעבר תגובה דומה גם לגבי השמות שהיזכרתי או לאחרים ?

joshua25

New member
לא מכיר אותם

הי מוטי, עוד לא זכיתי לשמוע את ג'נטל ג'יאנט, VDGG (מה הראשי תיבות האלה ??),ובראיין אינו. אבל אם כבר בפרות קדושות עסקינן, אני לא מצליח להתחבר ללד זפלין בכלל... ניסיתי אותם, ועד היום אני לא מבין על מה זכו לתהילה ?!

למעלה