chaofix

New member
../images/Emo13.gif וואלה../images/Emo35.gif שמח לשמוע

בכיף בכיף בכיף

נועם m

New member
הבעיה היא...

שאם היא פוגעת בו, ומתנהגת באגרסיביות, סביר להניח שבמוקדם או במאוחר היא תתחרט על כך שהייתה כל כך קשה איתו. יתחילו הרהורי חרטה, היא תרצה להתנצל- ומפה, זה שוב אותו מדרון תלול שאין ממנו חזרה... (תחי האופטימיות!) גם אני בעד לנתק את הקשר לחלוטין, אבל אפשר לנסות ולעשות את זה עם מינימום עלבון ועצבים לשני הצדדים.

chaofix

New member
חלילה וחס אגרסיביות

דיברתי על אסרטיביות שזה שונה לחלוטין ולהבדיל אלף אלפי הבדלות מאגרסיביות. אני ממש לא בעד התנהגות וולגרית ואגרסיבית (לא בסיום קשרים בכל אופן).

Barvazoom

New member
אני לא בעד לפגוע יחד עם זאת --->

גם לא להפגע. אם ההבנה קיימת שצריך לנתק את הקשר, אין דרך קלה לעשות את זה. ואף לא לדרך נעימה או נוחה. אני בעד לא לפגוע אבל לומר בבקשה לא ליצור קשר וזהו. ולהיות חזקים. עוד משפט מאוד נכון: Fake it till you make it אם לא חזקים אז לעשות את עצמנו, לאט לאט זה מתלבש עלינו בול. :]

העכביש2

New member
איזה הודעה יפה...

עשתה אותי אופטימי! וואלה חברים -- יש לכם את זה...

אכן קרה לי

שהתנהגתי אליו לא יפה וכמובן עד היום הוא מזכיר לי את זה ואני מתנצלת... וביפה? אם אגמור את זה יפה הוא יהיה יותר נחמד וזה לא יגמר..... אני חושבת שננתק כל קשר פשוט ודי

../images/Emo140.gif

תודה לך יקירי אני בהחלט מתכוונת לא ליצור יתו קשר גם בשבוע שהוא נחמד לפתע. עכשיו אני יותר בסדר מהבוקר ואני באמת לא צריכה את כל כאב הראש הזה איתו שיהיה לכולנו שבוע קסום!

../images/Emo23.gif חברים יקרים

מהבוקר היו לי בעיות באינטרנט עכשיו הכל בסדר וקראתי את כל התגובות שלכם כל תגובה בצבע לא ציפיתי ממכם לאחרת
תודה רבה באמת עודדתם אותי ועזרתכם לי גם מרחוק הרגשתי אנחנו קרובים
אוהבת אותכם

gilad269

New member
לא יודע

על מה היה מדובר עכשיו הגעתי את מספיק ילדה גדולה כדי להזדקק לעזרת אחרים

gilad269

New member
לי נראה

שהקשר הזה לא בריא לך. גם אם עשית קטעים שלא גאים בהם,אין זה המקום להזכיר אותם.כאילו,הוא אומר זוכר ולא אשכל לך לעולם. הוא דבר ממש מגעי,אבל לא היה צריך לעבור לילה כדי שידע את זה,היו צריכים לעבור 5 דקות. חבל שתתעצבני ותתרגזי,ואמרתי לך שאני אוהב אותך יותר מדי כדי לראות אותך עצבנית ופגועה

gilad269

New member
אל תדאגי

תזכי לרגעים קסומים עם מישהו אחר שהסוף לא יהיה מר. הבחטחה שלי קושקוש

למעלה