../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
בוקר טוב חברים טובים שלי אני שופכת קצת תלב טוב? <אזהרה זה ארוך אולי משעמם!>
אתמול הלכתי לישון בהרגשה לא נעימה, הוא התקשר אליי לפני השינה (בהקשר לשיחה שכתבתי בפורום) ואמר לי שהוא מצטער אם לא נתן לי לדבר ואם יש לי מה להגיד הוא מקשיב, אמרתי לו שמאוחר מידי וכבר אין לי מה להגיד.
ומפה לשם עם ויכוחון קטן הוא הזכיר לי שבתקופה שהיינו ביחד היה חודש כזה שנמאסו עליי הדברים שלו וניתקתי איתו קשר, רק לא אמרתי לו,
ולכן הוא קבע איתי והייתי מבריזה או שהוא היה מתקשר ולא הייתי עונה או אומרת לו להתקשר אליי אח"כ ואז הייתי לא זמינה... הוא נפגע מזה ואמר לי שהוא לא ישכח לי את זה לעולם.
אני לא מבינה אמרתי לו,
אולי עשיתי לו את זה תקופה קצרצרה אבל הוא כל הזמן היה פוגע בי בהפכפכיות שלו בגלל שהוא רוצה להיות איתי ולא יכול. ואם הוא רוצה להשוות מה שאני עשיתי לו לעומת מה שהוא עשה לי אין לי בעיה כי הוא יודע שהוא יצא לא בסדר.
מפה לשם הויכוחון הפך לויכוח ואז למריבונת שבסוף הובילה למשפט מכוער שהוא אמר, שאם הוא באמת היה רוצה הוא היה איתי כנגד הכל.
התרגזתי וקראתי לו שקרן אמרתי לו שזה לא יעבוד עליי כי אני יודעת שהוא היה מת לקום איתי כל בוקר ולהתחתן איתי והוא הודה בזה יותר מידי פעמים כדי שאאמין לשטויות האלו שנאמרות מתוך עצבים. ניתקנו תשיחה. הרגשתי נבגדת וחרא.
היום בבוקר הוא התקשר אליי ממש לפני חצי שעה ואמר לי שיהיה לנו בוקר חם ונעים לא כמו בחוץ קר וסגריר
ושמה שנאמר אתמול היה מעצבים ושאני יודעת שזה לא נכון. הגבתי. התרגזתי, והוא שאל כמה כוח יש לי על הבוקר. הגבתי ואמרתי, שבמשך שנתיים אני איתו באש ובמים תמיד מבינה תמיד נותנת תמיד שם כשצריך ואף פעם לא נותשת ולא משנה מה אמרו לי עליו כדי לסכסך או לא חשוב מה שנאמר עליו בכל מצב אחר תמיד אמרתי שלא תשקר לי לעולם וסמכתי עליו בכל מצב גם כשלא היה איתי כי היה בניינו משהו חזק שנקרא אמת ללא תנאים. תמיד הגנתי עליו ואני יודעת שגם הוא עליי והכל בדוק אבל אחרי כל מה שעברתי איתו ואחרי כל מה שהיה הוא פתאום בא ואומר לי אחרת ובבוקר מתנצל ואומר שאני מכירה אותו ויודעת שמה שהיה בלילה נאמר סתם? בטח שאתרגז ואתעצבןושיהיה לי כוח לריב איתו!!!
מה הוא חושב שזה לא כואב? גם אם אני יודעת שזה לא נכון. מצטערת על האורך הייתי חייבת להתפרק. ומעכשיו שילך קיבינימט אני לא שוכחת או סולחת!!! ומקווה שזה יחזיק מעמד גם לעוד זמנים אחרים לא רק עכשיו מעצבים וכאב