../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif |מת מצחוק|
תשמעו, עכשיו סיימתי לקרוא בערך 19 עמודים של הודעות על טיב היחסים בין גייל לרנדי (אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...
) יש שם כמה אנשים לא שפויים!
אניווי, קצת קשה לעקוב כי הרוב לא משתמשים בכינויים ומגיבים אחד לשני לפי השעה של ההודעות, אבל מהעמוד החמישי והלאה זה הופך להיות משהו היסטרי ואם בא לכם בידור טהור תקראו מה שאנשים כותבים שם. ממש בקצרה- יש שם כמה חבר'ה שטוענים שגייל ורנדי הם זוג במציאות ומספרים על כל מיני פעמים שהזוג המלכותי נצפה ברחובות, מסעדות, בארים, מועדנים כשהם עוסקים בפעילות שלא יכולה להתפרש כידידות בלבד. זה לא נגמר בזה. הם גם מפרטים איפה גייל ורנדי גרים (לפעמים ביחד לפעמים בנפרד
), האם הם יוצאים עם עוד אנשים או שיש להם מערכת יחסים מונוגמית, יש שם פרשנויות שונות ומשונות לדברים שנאמרו ע"י ספארקי או ע"י גייל ורנדי בעצמם (כולל ה I Love You הידוע מלארי קינג), איפה השניים מבלים בזמן שהם בחופשה מהצילומים (בבית באטלנטה, אלא מה?) ועוד ועוד ועוד
לקראת הסוף באים כמה אנשים שם ויורדים על כל אלה שהביאו "הוכחות" אבל זה כ"כ מצחיק שקשה להפסיק לקרוא. כמובן שאני ממליצה לקחת את כל מה שנאמר שם בהומור כי סביר להניח שהכל זה 95% שטויות ו 5% הזיות ואשליות מעורבבות בשקרים שנובעים בעיקר משיעמום. תבלו!
תשמעו, עכשיו סיימתי לקרוא בערך 19 עמודים של הודעות על טיב היחסים בין גייל לרנדי (אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...