הומו וטוב לו
New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קטע מצחיק.... ../images/Emo6.gif
חייב לשתף את זה!! תראו איזה עולם קטןןןן !!! חלק מהעבודה בעסק שלי הוא לעזור לאנשים לייצר הכנסה חודשית בנוסף למשכורת ... לפני שבוע העלתי קמפיין פרסומי לעסק ברחובות של רעננה ... היו מלא טלפונים כל השבוע
.. והיום ... התקשרה אליי מישהי עם מבטא רוסי כבד (מאוד כבד! יותר גרוע מסוניה המורה שלי למתמטיקה כפרה עליה
) קיצר .. רצתה לשמוע יותר פרטים על מה מו מי... מסתבר שגם לה יש עסק דומה מאוד לשלי והיא כבר שנים בביזנס ... היא הייתה ממש ממש נחמדה.. נתנה לי טיפים על איך לקדם את העסק.... היא אפילו הציעה שניפגש כדי שנוכל להמשיך לדבר .... בכ"א .. אחרי שדיברנו איזה חצי שעה ובאנו לנתק היא אומרת לי (במבטא כבדד) "אתה יודע מי אני?" .. בשנייה הראשונה השאלה הזאת מה זה הלחיצה אותי .. זה הזכיר לי קצת את "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון
" התעשתתי ואמרתי: "אה.. לא..." ואז היא אומרת: "אני אמא של לאון מהאח הגדול!!" חחחח איזה גדול זה !! מה ההסתברות שדווקא היא תתקשר אליי בעניין ההזדמנות העסקית? בכ"א קבענו להיפגש אצלה בבית .. אולי גם הוא יהיה
חייב לשתף את זה!! תראו איזה עולם קטןןןן !!! חלק מהעבודה בעסק שלי הוא לעזור לאנשים לייצר הכנסה חודשית בנוסף למשכורת ... לפני שבוע העלתי קמפיין פרסומי לעסק ברחובות של רעננה ... היו מלא טלפונים כל השבוע