היי חברים יקרים!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהיי חברים יקרים!

שלום לכווווולם! זאת הפעם הראשונה שלי בפורום הזה, רציתי לומר לכם שיש לי את כל אלבומי הלהקה הנהדרת הזאת, ונכחתי כמעט בכל הופעה שלהם ברחבי הארץ. יש לי רק בעייה קטנה: יש לי חלק מהלבומים שלהם על קלטות, ואני מאוד הייתי רוצה לשמוע שירים ישנים וטובים, במחשב, יש סיכוי שלמישהו יש את השיר הנהדר "לא עוד עגונה"??? השיר הוא מהאלבום תותים. אשמח לחלוק אימייל ולחלוק עוד שירים ישנים וטובים, ונדירים. בתודה מראש.

ethnix

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קודם כל, השיר הוא מהאלבום הנפלא "יללת התן", שבו בין היתר יש גם את השיר תותים
בד"כ אני לא שולחת שירים שהופיעו בדיסק, כדי לא לפגוע במכירות של הלהקה.. אבל אני רואה שאצלך זה מקרה מיוחד
אם היית בהרבה הופעות, למה שלא תספרי לנו על מפגשים מיוחדים עם הלהקה? שתספרי קצת על עצמך?
חוץ מזה, בקישורי הפורום יש קישור לאתר שלי ולדף שלי שבו שמתי שירים נדירים.. למה שלא תכנסי גם ?

../images/Emo25.gifהיי, תודה, תודה..

היות ואני חדשה כאן, איפה בדיוק נמצא הקישור לאתר שלך? אז את הלהקה הנהדרת הזאת פגשת לראשונה בשנת 1989, הייתי בהופעה שלהם מטעם העבודה של אבא שלי, וזאב פשוט שבה את ליבי בדרך בה הוא העביר את ההופעה, עם הקדשות מיוחדות של הלהיטים שהיו להם אז כמו: ציפור מדבר וכדומה. לאחר ההופעה הזו, התאהבתי בלהקה, אספתי כל כתבה קטנה אודותם שהתפרסמה בעיתון, והקפדתי ללכת לכל הופעה. קניתי את כל הקלטות המקוריות (בזמנו דיסק היה נורא יקר.... בשנת 96 יצא אלבומם פופ, וזה האלבום הראשון שיש לי על דיסק, יש בו שירים נהדרים כיאה ללהקה. אשמח לנדב עוד פרטים, ואני ממש מאושרת שגיליתי את הפורום הזה. המשך יום טוב לכם.

shifo

New member
מזכיר לי את עצמי..

הדיסק הראשון שקניתי היה "האוסף", אך אח"כ השלמתי את הייתר..

../images/Emo23.gifהיי

היי האם יש ברשותך את הדיסק יללת תן? כי אני מנסה נואשות להשיג את השיר "לא עוד עגונה", רק את השיר הזה. אני לא רוצה לעבור על שום זכויות יוצרים וכאלה, היות ויש לי במילא את כל השירים על קלטות מקוריות שקניתי בזמנו, אני רק צריכה את השיר הזה על דיסק. תודה מראש.

../images/Emo24.gifאת גדולה!!

השירים הזכירו לי את ימי הקיץ החמים בהופעות של אתניקס, שירים מעולים!! תודה רבה!!

נטלייי

New member
ברוכה הבאה

(תסלחי לי שאני לא שמה אייקונים כהרגלי, פשוט יש לי בעיה במחשב)

למעלה