לנשמה שלי

זהבית 1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo49.gif לנשמה שלי

אלינור הנה עוד שנה חלפה לה , עוד שנה שאני חוגגת איתך את יום הולדתך. מה כבר אוכל לאחל לך שכל הברכות כבר נאמרו לך. אני יכולה להגיד שנפלה בחלקי הזכות להכיר חברה כמוך ,והכל בזכות הבויז (לו רק הם היו יודעים איזה משפחה חמה הם יצרו פה) חברה שהיא יותר מחברה היא כמו אחות תמיד כאן בשבילי. נשמה שלי אני רוצה לאחל מכל הלב שתהיי האדם הכי מאושר בעולם , כי את ראויה לזה. וברגעים של עצב שתדעי שאת לא לבד יש תמיד מישהי שחושבת עליך. וברגעים של שמחה יש מישהי שתמיד תשמח יחד איתך. וברגעים של "שגעונות" יש תמיד מי שתהיה איתך שותפה. והכי הכי חשוב תשארי כזאת מגניבה כמו שאת כי ככה אנחנו אוהבים אותך. ומקווה שיחד איתך אני אזכה להגשים את חלומי הגדול שזה.... נו מה חשבת כמובן שלפגוש את הבויז ואל תשכחי לעולם שאני מטורפת עליךךךך שוב פעם מזל טוב נשמה . אוהבת המון זהבה

crazy smiley

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

המון המון בריאות ואושר!!

frackit

New member
אלינווווור יומולדת שמחחח!!

המון אושר שמחה הגשמת חלומות והמון המון המון ימי הולדת נוספים!!!

lidor love lee

New member
../images/Emo221.gifאלינורו'ש מזל טוב בובה../images/Emo140.gif

אני מאחלת לך המון אושר עושר ואת כל הטוב שבעולם והמוןן המוןן הצלחה בכל תחומי החיים ובהמשך דרכך...תמשיכי להיות כזאת מקסימה כמו שאת
יומולדת שמח מאמי

אלינורושש!!../images/Emo99.gif

המון המון מזל טוב
אז יום הולדת מדהים שיהיה לך
ושתמשיכי להיות מדהימה, מקסימה ומה לא!!
אז שכל משאלותייך יתגשמו, ואת כל האושר שבעולם אני מאחלת לך
אוהבת המון!

ringe lotte

New member
מזל טוב!!!!!!../images/Emo65.gif

מזל טוב מתוקה!!!! מתה עלייך!!!! תשארי תמיד מקסימה כמו שאת אלינורי שלנו...

Eti No Name

New member
אלינורי!!../images/Emo65.gif ../images/Emo14.gif

כפרעליך מקווה שקיבלת את ההודעה ששלחתי לך אתמול.
ומצטערת שזה ככה באיחור, אבל אני מקווה שהיה לך יומולדת פשוט מושלם כמוך כי מגיע לך את הכי הכי!!
אוהבתתתתת!!

chenwest

New member
אלינורי../images/Emo65.gif

המון המון המון מזל טוב בובה, עד 120 שתמגשימי את כל החלומות שלך ותהיי מאושרת
אוהבת אותך

אלינורוש

את האיחולים שלי ליומולדתך אני כבר אמרתי לך כבר אתמול
אז עוד פעם , המון
והצלחה בכל דרך שתבחרי . אני
אותך ... ואהה המון אושר , כושר , יושר ועושר
איזה כיף לי
לפחות דיברתי איתך על הבוקר [אתמול] ... ועכשיו כבר אין לי קול

Shiri from the block

Active member
אלינורררר,מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo113.gif שיהיה לך יומולדת מדהים ושמח ומאושר../images/Emo41.gif שתזכרי לכל מה שאת מאחלת לו../images/Emo24.gif אוהבת../images/Emo23.gif

elinor carter

New member
נשמות שלי תודה רבה רבה../images/Emo7.gif

על כל הברכות המהממות של כלום! אני מזה מתגעגעת שאין לכם מושג אין לי מחשב כבר 3 שבועות בשבילי זה כמו נצח!!!! אני מקוה לחזור כמה שיותר מהר מתגעגעת לכל אחד ואחת מכם !!!!!!! ושוב תודה רבה על הברכות אני ממש שמחה שיש לי חברות וחברים כמוכם! אוהבת.............. עד אין סוף................
נ.ב מזל טוב גם לביילי המקסים שלי בן 4!!!!! חולה עליך נשמה!

למעלה