hello everyone xD

keren1238

New member
../images/Emo6.gifhello everyone xD

its so cool....i mean... i was born in israel but i moved to london now im acting in harry potter movie...(5) xD i hope u all succsus 2... and....good luck to all k2r2n

keren1238

New member
תרגום להודעה

אני מצתערת עם יש לי טעויות בכטיבה... באודעה רשמתי ש: שלום כולם זה כזה מגניב זאט אומרת נולדטי בישראל אבל עברתי ללונדון ןעכשיב אני אחת השחקניוט בהארי פוטר מקווה שקולכם תצליחו גם בהצלכה k2r2n

LiRs Lullaby

New member
I'm gonna be the party-pooper and ask

אם רק אני תוהה איך היא עברה ללונדון עם אנגלית כזו? כלומר, אם היא עברה לשם לא מזמן - אוקיי, סבבה. אבל בשביל לשחק בסרטי הארי פוטר לא צריך איזה מינימום של המינימום יכולת אנגלית, וגם, נו, להיות אזרח בריטי, כלומר, להיוולד שם?

LiRs Lullaby

New member
כן, אבל succsus?

וחוץ מזה אין שום דבר בהודעה שלה שניתן לאימות שהיא הייתה בסרט
סתם הודעה של "טוב, הייתי פה. ביוש"

YaYa07

New member
למען האמת

לא הייתי אומרת שאני מאוד מאמינה. קודם כל, למה לכתוב את ההודעה ואז לעזוב? רק לי זה נדמה כמו שגיאות כתיב מכוונות (בעברית, כן?)? ועוד דסר- רולינג אמרה שהיא רוצה רק שחקנים בריטים בסרטים. כמובן שהיא יכולה להתכוון לניצבת, ובכל זאת... תמוה

RonnyRULZ

New member
לא בדיוק,

לא נראה לי חייבים להיות אזרחים אבל כן צריכים מבטא אנגלי וכאלה, מן הסתם. רולינג רוצה שכל השחקנים (הצעירים, כלומר) יהיו בריטים (או לפחות יישמעו כמו.) ואני חייבת להגיד שאני לא משוכנעת. הטעויות בעברית נראות לי קצת מזויפות, ואין שום שחקנית רשומה בשם קרן. אולי היא ניצבת, או משהו.

למעלה