800

זה אני מיוזר אחר ממקום אחר..

היא לא עשתה פסיכומטרי. פשוט מחשב אחר.. שחכתי להחליף יוזר.. ואני קיבלתי 697.. אולי יספיק לי להנדסת תוכנה .. הלוואי

lernery

New member
הנדסה ביו רפואית בטכניון

הייתי צריך 760 בשביל להתקבל אוטומטית (כמובן שה40 נקודות הנוספות לחלוטין לא מזיקות). תודה אגב :) את הצילום הזה גם יכולתי לפברק כמובן (שומרים את הHTML ועורכים אותו, זה לא קשה). כמובן שמחקתי את תעודת הזהות...

high oak

New member
פששששששששש אני מחזיק ממך

אגב כמה פסיכומטרים עשית או שזה הראשון שלך ותגיד לי איך לעזעזל עשית זאת??????

lernery

New member
ראשון בהחלט (וכנראה גם אחרון)

במתכונות של קידום קיבלתי בין 700 ל782 (יש מתכונת אחת ממש קשה שאומרים שהציון המינימלי שלה, שקלול הפרקים הכי גרועים - כי הרי יש 8, הוא 100 נקודות מתחת למבחן בסופו של דבר). ובארצי איך שהתחלתי ללמוד קיבלתי 762 ולילה לפני המבחן 795. בכל אופן למדתי חודשיים שלמים 3 שעות ביום. המסר הוא שיכול להיות הבדל, גם לטובה, בין המתכונות לתוצאות האמת.

הסבר

תתקרב למסך ותסתכל על הציונים או יותר נכון מתחת להם ,אני בטוח שתוכל לראות מן שפשוף כזה ,לשם השוואה תסתכל על הרקע הלבן שליד הציונים ותראה את ההבדלים,קצת קשה אבל עדיין רואים שהוא פיברק את זה ..אני פשוט לא מבין למה

indef

New member
אם תסתכל טוב

אתה תראה שיש את ה"שפשוף" הזה ליד כל הטקסט בעמוד... שזה דבר שקורה כששומרים תמונה בפורמט JPEG עזוב את הבנאדם

אני פשוט מכיר את הדברים האלה יותר

מדי טוב. אבל אין לי כוח להתווכח,שיהיה לו בהצלחה

TRIPLEfnH

New member
לא רואה על מה אתה מדבר.

אם כי יאמר להגנתי שהמסך שלי רחוק מלהיות נקי. בכל מקרה, שיקר שיקר. אם אמת שיהיה לו לבריאות וכל הכבוד.

lernery

New member
זה בדיוק מראה שאין לך מושג

כל מה שצריך הוא לשמור את הדף בפורמט HTML ופשוט לערוך את ארבעת הציונים. לא צריך להיכנס לשום דבר מסובך עם תוכנות עריכה ויזואליות, ויותר מכך, זה ייראה בדיוק כמו המקור ואי אפשר יהיה להבדיל ביניהם. בכל מקרה, אני לא פיברקתי, ובהזדמנות עוד שבוע כשאני אהיה בבית אולי אני אעלה סריקה של הטופס. (אלא אם כן תגיד שגם את זה אפשר לפברק)

lernery

New member
אם הייתי רוצה לפברק

פשוט הייתי שומר את הדף בHTML ועורך את הטקסט עם הציונים. זה הרבה-הרבה יותר פשוט, ואין שום דרך לדעת אם זה מפוברק או לא אח"כ. בכל אופן אם יהיה לי ראש ואני אהיה בבית אני אנסה לסרוק מתישהוא את הטופס שלי.

למעלה