תקשיבו...

dada האחת

New member
../images/Emo6.gifתקשיבו...

יש לי בעיה, {כנראה עם עצמי} שאני לא מסוגלת לעשות לעצמי ביד אבל לאונן כן {או שזה בכלל אותו הדבר ורק לי ניראה שלא?}... אני לא כ"כ מבינה מה הבעיה אצלי כי אני בחורה מינית,סקסית ותמיד פתוחה להצעות... אבל אני פשוט לא מסוגלת לזה... לא מצליחה לחשוב לעצמי שאני שוכבת ומענגת את עצמי... {תרדו בבקשה ממש לסוף דעתי}... אבל לשכב ולאונן על הבטן זה כן... למה? הייתי מתה להגיע לפתיחות כזו עם עצמי לא מבינה מה כ"כ עצור בי???? ואני חייבת לציין שאני בן -אדם אם ראש פתוח, זורם וחופשי בעיקר אני ממממממממתה על עצמי... חחח
אז מה הבעיה? אני נשואה והיחסים עם בעלי הכי חופשיים שיש {או שלא מספיק} בקיצור זה קצת מציק לי מקווה שתוכלו לעזור לי...

ToryMaster

New member
הצטרפי למועדון

בעיקרון שני הביטויים מתייחסים לאותו הדבר, אבל אני מבינה את ההבדל שאת מתארת כי, ובכן, אני חווה את זה על בשרי
. אני מציעה לך פשוט לנסות, נעים זה יהיה, וגם אם זה לא יביא אותך לאורגזמה בהתחלה, זה שלב בדרך. אם וכשבעלך "עושה לך ביד", את נהנית מזה? מסוגלת לגמור?

tomgril

New member
איפה הבעיה בעצם?

את אומרת שאת מצליחה לאונן על הבטן ועל הגב לא? אז מה? אז את מגורה יותר מתנוחה מסויימת, עם השנים מוצאים מה יותר נוח ומגרה ודבקים בזה אם זה מנחם אותך, זו לא גמירה שונה, ואין בזה כל רע, מה שכן אם זה סתם מסקרן אותך אל תפסיקי, תני לראש לדמיין, אל תחשבי על עצמך כמאוננת", פשוט זרמי עם עצמך, עם הפתיחות, ואם לא?אז לא העיקר שאת יודעת מה טוב לך... בהצלחה אה?

ToryMaster

New member
זה גורר בעיות

אצלי לפחות, כשבן הזוג עושה את זה, זו תנוחה שונה לגמרי ממה שאני עושה לבד, וזה בהחלט לא עובד. לכן לדעתי - שווה להתאמן ולמצוא את הדרך כן להנות.

למעלה