שרשור צחוק

WhatsYourLine

New member
../images/Emo6.gifשרשור צחוק../images/Emo6.gif

היי, זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום למרות שאני קוראת בו כבר די הרבה זמן. אני כמו כולכם ממש עצובה עכשיו שמשחק החיים נגמר. מה אני אעשה כל יום ב2 וחצי וב8 וחמישה? אראה קשרי משפחה?
מה שייחד את משחק החיים משאר הטלנובלות הוא ההומור, לא היה פרק אחד שלא צחקתי בו! (בעיקר בגלל ריקי ה
. לכן החלטתי לפתוח שרשור צחוק: כל אחד כותב את הציטוטים או הציטואציות שהכי הצחיקו אותו, וככה נוכל לצחוק ולהזכר בסדרה הטובה והמצחיקה הזאת! אני אתחיל בציטוט הקלאסי: "בום טרח נפל תותח!"

m G m

New member
חחחחח רעיון גדול../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

אוקייי אממממממ...היו מלאאאא סיטואציות מצחיקות וכמובן גם ציטוטים פשוט ק-ו-ר-ע-י-ם
והכי צחקתי בקטעים של ריקי וקובי, למשל בקטע שריקי שרה "בלעדייך אני חצי בנאדם" חחחחחחחח וגם בקטע שהיא התחבאה מתחת לשולחן של בתיה....ועשתה פרצופים פשוט קורעים!
אין עליה.... וגם קובי הזה הורג אותי כל פעם מחדש עם החיוכים שהוא דופק ועם הבגדים של מרקוציו והכפכפים האלה הוא נראה מה זה אהבל.....חחחחח
אממממ יש מלא מלא ציטוטים אבל אני לא כל כך זוכרת עכשיו אבל הרוב של ריקי כמובן

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifאממ...

אני בקרוב אכתוב משהו עם כל הציטוטים הגדולים של הסדרה!

ARMOR KING

New member
אוי, אולי הקטע שהכי צחקתי בו!!!!

הקטע ששירן אמרה: "תגידי רותם, את מליינית?" אחרי שהיא וזיו תכננו איך לשאול אותה בעקיפין...

WhatsYourLine

New member
הקטע שהכי הצחיק אותי

היה הקטע עם המחבת. כל פעם שמראים את הקטע הזה בספיישלים למיניהם אני נזכרת וצוחקת. עוד קטע שממש הצחיק אותי היה הקאט-פייט של ריקי ובתיה אחרי שתומר מת, ובמיוחד הציטוט הזה: בתיה:"הוא לא התאבד! תפסיקי כבר להגיד את זה! את רצחת אותו! היא רצחה אותו! הוא לא היה מתאבד! הוא היה מאושר איתי! היא רצחה אותו והכניסה לו את האקדח ליד כדי שזה יראה כמו התאבדות! היא מתוחכמת!"
אהבתי גם את הקטע בפרק האחרון(
) כשקובי העמיד פנים שהוא לא רואה את ריקי ובתיה התחרפנה

ציטוטים../images/Emo9.gif../images/Emo96.gif

ארז וירון- אחות-לאן אתם הולכים? ארז-פרחים למרשמלו ארז- גבר עם גבר אישה עם אישה וחרגול עם חרגול

../images/Emo13.gif

לא יודעת למה אבל צחקתי בקטע של אלפסי כשהוא אמר "מה שלא הורג מחשל ומה שהורג מחשל את אמא"
ואמא שלי גמכן צחקה

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifחחחחחח גם אני צחקתי בזה

אבל זה מרגיז הקטע הזה

WhatsYourLine

New member
הזכרת לי משהו...

ירון הרי גדל בארה"ב כל החיים שלו והגיע לארץ רק לצבא, אז- לא אמור להיות לו מבטא כלשהו? לפי הyou the king זה לא נראה כאילו הוא יודע אנגלית כל כך טוב...

punk00ache

New member
הכי קורע

זה הצחוק של ירון!!! אי אי אי
עוד קטע.. שאולי לא היה כל כך מצחיק אבל אני מכירה המון אנשים שצחקו מזה (אני לא!!!), זה הקטע שנירה הורידה את האיפור והתחילה להרביץ לעצמה ולבכות כל הקטעים עם אפי היו מצחיקים... "עוגאי", "בום טראח נפל תותח" והכי מצחיק כרותם התעלפה הוא צעק לה "גם היא מתה???" או משו כזה ומקום ראשון העגיל היחיד של ריקי... זה פשוט ה-בדיחה!!

WhatsYourLine

New member
דווקא לדעתי הקטע עם נירה

לא היה מצחיק.... כמעט בכיתי... זה כל כך עצוב!!

punk00ache

New member
גם אותי זה לא הצחיק!!!

זה העביר בי צמרמורת כזו... אבל אני מכירה הרבה אנשים שצחקו בקטע הזה

yuvch

New member
דוקא היה בזה משהו מצחיק

קודם כל נעים מאד להצטרף לפורום גם אני הייתי ולצערי הייתי ולא עדיין צופה קובע של משחק החיים (דוגמא לזה שביום שני ראיתי 12 פרקים ברצף שהפסדתי) בכל אופן על הקטע של נירה הוא היה חזק ממש... ממש על רמה! וכן הוא היה באיזהו שלב ממש ממש מצחיק....

למעלה