שרשור חיובי

zivid

New member
נראה לי שיש לי את החיובי הכי חיובי! ../images/Emo129.gif

יום ראשון - עבר כזה יום שני - קניות של הרגע האחרון יום שלישי - טסה לישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#%&&*()*&^%$#@!@#$%^&*)()*&^%$# יום רביעי - מגיעה לישראל%$&&^)^%&@$^*^%&@*^&))%&$ יום חמישי - בישראל!!!!! יום שישי - עדיין בישראל!!!!! יום שבת - עדיין בישראל!!!!!!! זה היה מאוד מגוון

shaharyy

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!~!!!!!!!

איזההההה כיייייייייףףףףףףףףףף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך1!!! אתתתתתתתתת באההההה לפההההההההה!!!! פחח לא!! =\ חחחח... סתם מותק!! שיהיה לך בכיף!!!!!!!!! מקווה בשבילך שתהני פה!!!!

SNOOPY 3

New member
הנה :)

יום ראשון - אממ עבר חחח אבל היה יום מיותר לחלוטין יום שני - הגשת "תרגיל" בעע בספורט, התכוננות לבגרות בהיסטורי, שיעור גיטרה עם אילן הסטלן יום שלישי - התכוננות לבגרות בהיסטורי יום רביעי -שוב להתכונן לבגרות (חרשנית שכמותי)
יום חמישי - אמממ בגרות ואחרי זה לנוח :))) יום שישי -אממ לא יודעת בטח לצאת לאיפשהו יום שבת - אממ התכנון המקורי הוא לנוח, ואולי גם ללכת לים :]

black rock star

New member
=]../images/Emo103.gif

יום ראשון -חזרות וחוג עד 7 יום שני -ללכת לטליה :] יום שלישי -חוג יום רביעי -התנדבות יום חמישי -שום דבר יום שישי -בערב, לצאת יום שבת -למצוא משהו לעשות

את מתנדבת?כל הכבוד

אני תמיד אומרת לעצמי שאני אתנדב ואף פעם בסוף זה לא יוצא.

black rock star

New member
חחח כן ,../images/Emo103.gif

יש לנו את המדריכים מהשנת בת/בר מצווה, והם עשו השנה קבוצות התנדבות. יש שיפור פני העיר , ספורט , תרומה לקהילה וכאלה. אני בתרומה לקהילה. נגיר כל שבוע אנחנו הולכים למקום אחר, פעם אחת הלכנו לעמותת לתת מכל הלב, פעם למועדונית של ילדים עם פיגור קל. כל פעם משהו אחר. :]

l i o r 1 8 2

New member
אני

יום ראשון - הייתי בבי''ס והיה משעמם כרגיל ואז לקחנו את ג'ויקי המסכן לוטרינר,מסכן איך הוא פחד: ( יום שני -הייתי בבית וז עוד פעם לקחתי את ג'וי לוטרינר(למי שתוהה מי זה ג'וי זה הכלב החמוד שלי) יום שלישי - אין תוכניות להיום חוץ מזה שהיה קונצרט של חברה שלי ולא יכולתי ללכת.(אוף!!!) יום רביעי - מחר אין תוכניות חוץ מזה שהייתי אמורה ללכת להתנדב אבל צריך להשאר בבית ללמוד יום חמישי -בגרות בהיסטוריה(איכס+מגן 85 ייאי!!!) יום שישי - בטח נצא לשתות או סתם לעשות שטויות יום שבת -לישון ואה....לישון וכנראה שאחרי זה נראה לי ש....לישון!

לייינוש

New member
אני לא ילדה חיובית!! ../images/Emo119.gif

בלקצר--שבוע חרא! ובכול הימים---הולך להיות חרא!!!

למעלה