עונהD:
יום ראשון -אה...מה עשיתי?...כלום כרגיל... יום שני -לא כיוונתי בטעות שעון מעורר אז התעוררתי בשמונה,שזה שעה וחצי אחרי שאני אמורה לקום (שש וחציP

ואצלנו יש הסעות,אז ויתרתי על ללכת ללמוד,כי גם ככה הייתה אמורה להיות לנו מן מסיבת סיום,שהיה צריך גם להביא עוד (דגש על העוד!)10 שקל...ולא הבאתיP: והלכתי לירושלים(בעע...למרות שיש שם חנות ממש מגניבה,שיש בה דברים אפילו יותר מגניבים מבת"א-כמו 5000 סיכות של מיי כמיקל רומאנס,לינקין פארק,ואפילו מצאתי סימפל פלאן סאם ובלינקP: אבל פוב לא ראיתי\= )וגם קניתי את הצמיד ניטים עם ניטים ארוכים כמו שאני אוהבת ורציתי המון זמןD: יום מגניב!ואכלתי פיצהP: יום שלישי -אה....לישון...

לראות את הוישליסט באמטיוי הרגיל,כי זה אימו אז יכול להיות שיהיו שם להקות שאני אוהבת..וגם יש את צ\מצעד הרוק שזה מגניב...ו...לישון...D: יום רביעי -מסיימים ללמוד!!עושים *** לבית ספר המסריחP: והולכים לת"א!!!D: יום חמישי -לישון...ואז לקום...ולחזור לישון...ואז לקום לשתות קפה,לישון קצת ואז לראות טלוויזיה ולהיות במחשב עד השעות הקטנות[= יום שישי -כנ"ל...

רגע,בעצם נראה לי שהמשפחה שלי (המורחבת מישומה\=)רוצה ללכת לים המלח...בעע...\= ממתי אנחנו משפחה שיוצאת לטיולים?!?!?!?!אנחנו סתם יושבים בביתD:פתאום קפץ עליהם איזה ג'וק כזה\= יום שבת -לחזור לישון....ולהיות במחשב,ולנצל כל דקה מהחופש!! **ואני חייבת להוסיף את יום שלישי ה-26.6-אני הולכת להופעה של אוונסנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!