שרשור חיובי

falloutgirl XD

New member
../images/Emo6.gif שרשור חיובי ../images/Emo6.gif

יום ראשון - יום שני - יום שלישי - יום רביעי - יום חמישי - יום שישי - יום שבת - שבוע נעים לכולם בייבס

עונה (בערך)

טוב אין לי ממש תכנונים לשבוע הבא, כי שבוע הבא מגיע ה.... **תופים** חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז בקיצר כל מה שאני הולכת לעשות זה להיות במחשב, לשמוע פוב כמה שיותר ולנסות לנסות לנסות לא להשמין (ללא הצלחה...) אין מה לעשות אני טיפוס ספונטני ללא תיכנונים XD אגב, רשמתי למטה את התרגום לשיר I've got a dark.... לעדי, מקווה שזה יעזור ^^ יחי החופש

64 panic girl

New member
באמת חיובי ../images/Emo13.gif

יום ראשון -לימודים אבלל לא לומדים וחוזרים ב-12 יום שני - מבריזה מהבצפר
מסבית סוף שנה יום שלישי -ימית 200 יש לי יומולדת!! יום רביעי -יום אחרון ללימודים יום חמישי -חופש!!! +יומולדת עם חברות יום שישי -מסיבת יומולדת2 יום שבת -ים??

AnGi14

New member
יאי אני רוצה פעם ראשונה [:

יום ראשון -הלכתי אחרי בצפר לעיר להחליף אצל "ליאורנרדו" [כל הראשלצ"יות-דנה,אורפז...] את החגורת ניטים שאמא קנתה לי כי היא קנתה לי של 2 שורות וכבר יש לי אחת אז החלפתי לשל 3 שורות [[: [איזה אמא מקסימה 3> ] ואימון שחייה בערב... יום שני -הולכת לחווה יום שלישי -אולי לעיר עם חברות... יום רביעי -יום אחרון ללימודים----יאי!!! יום חמישי -חופש,חופש,חופש,חופש!!!
ואימון בוקר ובערב יום שישי -אימון בוקר,הולכת לחווה אחרי בצפר [אוי שחכתי--------------> אין בצפר!!!!
מצטערת על ההתלהבות חח סופסוף מתחילים ת'חופש ב20 ולא ב30 XD ] יום שבת -חוץ מאימון בוקר אין תוכניות בנתיים...

black rock star

New member
=]] ../images/Emo103.gif

יום ראשון - היה חוג יום שני - ללכת לחפש עבודה לחופש עם אביב יום שלישי - חוג יום רביעי - אולי אולי אולי התנדבות, מסיימים ללמוד ובריכה =] יום חמישי - לצאת בערב ולשבת עם ילדים מי"א XDDD סיפור ארוךךך יום שישי - לצאתתתת יום שבת - לצאת?

zivid

New member
השירשור האהוב עלי ../images/Emo129.gif

יום ראשון - נסעתי לחיפה יום שני - נוסעת לת"א יום שלישי - אצל חברה בזכרון יום רביעי - בזכרון יום חמישי - בזכרון יום שישי - בזכרון יום שבת - בזכרון טוב נו אני בזכרון כל הזמן
כמה זמן לא הייתי פה ואין לי זמן לכלום ואין לי כמעט מחשב..

אני אני נאי נאי ../images/Emo108.gif

יום ראשון -הברזתי לריחן [יותר נכון למחשב של ריחן
סתם ] יום שני - התנחלות אצלי בחדר [היה ממש כיף] מסיבת סיום שאני לא הולכת זתומרת כן אבל לא לשלנו
[נדחף לט'
] האאאא ונקרע לי מיתר בגיטרה
אפילו לא התחלתי ללמוד [תומר
חחח
] יום שלישי - יום השחרור מכלא הרצוג! *יאיי* תעודות וכ'ו... יום רביעי - יופ ראשון לחופש אני הולכת לישון!!!!!!! יום חמישי -ניראה כבר מה נעשה אולי אם ריחן תירצה נצטלם .
יום שישי - יום שישי אני לא עושה כלום! יום שבת -יום שבת ה' גדול.... [הוספה שלי] יום ראשון: כלום יום שני: מפגש פורום ויומולדת לתומר

אני כל כך רוצה חופש ש...../images/Emo108.gif

החלטתי שמחר זה היום האחרון אז תתעלמו מחר אני אבריז מהבצפר [כמו כולם] ויום רביעי זה יום השחרור מכלא הרצוג

PerfectSP

New member
נצל"ש-מישהו ראה את הקליפ החדש??

ראיתי אותו לפני איזה רבע שעה!!!!הוא כזה מגניב!!!D:מתי בדיוק הוציאו אותו?...

PerfectSP

New member
עונהD:

יום ראשון -אה...מה עשיתי?...כלום כרגיל... יום שני -לא כיוונתי בטעות שעון מעורר אז התעוררתי בשמונה,שזה שעה וחצי אחרי שאני אמורה לקום (שש וחציP:)ואצלנו יש הסעות,אז ויתרתי על ללכת ללמוד,כי גם ככה הייתה אמורה להיות לנו מן מסיבת סיום,שהיה צריך גם להביא עוד (דגש על העוד!)10 שקל...ולא הבאתיP: והלכתי לירושלים(בעע...למרות שיש שם חנות ממש מגניבה,שיש בה דברים אפילו יותר מגניבים מבת"א-כמו 5000 סיכות של מיי כמיקל רומאנס,לינקין פארק,ואפילו מצאתי סימפל פלאן סאם ובלינקP: אבל פוב לא ראיתי\= )וגם קניתי את הצמיד ניטים עם ניטים ארוכים כמו שאני אוהבת ורציתי המון זמןD: יום מגניב!ואכלתי פיצהP: יום שלישי -אה....לישון...:) לראות את הוישליסט באמטיוי הרגיל,כי זה אימו אז יכול להיות שיהיו שם להקות שאני אוהבת..וגם יש את צ\מצעד הרוק שזה מגניב...ו...לישון...D: יום רביעי -מסיימים ללמוד!!עושים *** לבית ספר המסריחP: והולכים לת"א!!!D: יום חמישי -לישון...ואז לקום...ולחזור לישון...ואז לקום לשתות קפה,לישון קצת ואז לראות טלוויזיה ולהיות במחשב עד השעות הקטנות[= יום שישי -כנ"ל...:) רגע,בעצם נראה לי שהמשפחה שלי (המורחבת מישומה\=)רוצה ללכת לים המלח...בעע...\= ממתי אנחנו משפחה שיוצאת לטיולים?!?!?!?!אנחנו סתם יושבים בביתD:פתאום קפץ עליהם איזה ג'וק כזה\= יום שבת -לחזור לישון....ולהיות במחשב,ולנצל כל דקה מהחופש!! **ואני חייבת להוסיף את יום שלישי ה-26.6-אני הולכת להופעה של אוונסנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Fall Out Liel

New member
מי קורא../images/Emo6.gif?../images/Emo168.gif

חח איך כולם רוצים שיקראו את שלהם, ועוד רוצים הוכחה! XD אז גם אני רוצה
מי שקרא שיעשה
עבר: יום ראשון - הייתה מתכונת בלשון, נקווה שעברתי לפחות
יום שני - היום! התחלנו בעשר וסיימנו באחת וחצי, סתם שיעמום. יום שלישי - אמ..מחר מתחילים ב-11 ואח"כ יש לי פגישה עם הרכזת של הקייטנה יום רביעי - אהאהאה סיום לימודים! לאאאאאאאא!!
יום חמישי - חתונה!!!!! בן דוד שלי מתחתן!!!!!!!!!!!!ואין לי נעליים.. יום שישי - אחרי החתונההה!!!! אני בטח אישן כל היום |ZZZZ| יום שבת - שבת חתן, הם מזרחים, עושים אחרי, אני לא, אני חצי מצרייה חצי אשכנזייה [איזה מענייןXD] מי קרא?! אני רוצה הוכחה! מה עשיתי ביום רביעי? [מה אני אעשה]

Fall Out Liel

New member
יאיי! קראתן! איזה אושר../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

תודה שהקדשתן דקה מזמנכן

לייינוש

New member
מאוה ../images/Emo119.gif

יום ראשון -קניון יום שני -עבודות מחנ"ק יום שלישי -" " יום רביעי -" " יום חמישי -" " יום שישי -" " יום שבת -" "

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif

יום ראשון - היה חרא יום.. נפלו 3 קטיושות בעיר שלי.. עוד פעם
יום שני - דווקא היה יום טוב בניגוד ליום ראשון.. קיבלתי תעודת הצטיינות
והיה לי ולקבוצה שלי היום שיחות סיכום עם המורות לקלאסי וג'אז.. אוףף אני לא רוצה שהשיעורים יגמרו
ויצאתי עם חברות שלי לאנטוניוס.. היה טעים והמלצר היה כל כך חמוד אליי ואל חברות שלי, הוא אפילו ישב איתנו וניגן בגיטרה ושר בשבילנו
יום שלישי - יום בריכה עם כל השכבה
ואז חזרות של שעה יום רביעי - אני מסיימת את הלימודים!! גם בביה"ס הרגיל וגם בביה"ס לריקוד
יום חמישי - אני רוצה לישון אבל חברות שלי רוצות לגרור אותי לבריכה שוב XD ועוד חזרות של שעה יום שישי - אולי בריכה ולישון
יום שבת - לישוןןן
המשך שבוע נעים בייבס

למעלה