שלום לכולם

../images/Emo6.gif שלום לכולם../images/Emo9.gif

יאוו איזה קטע לא ידעתי שפתחו פורום לעובדי נתב"ג במקרה הגעתי עכשיו אני רואה שרוב האנשים פה עובדים בביטחון וכסלקטורים... אני מקווה שיש מקום גם לשאר העובדים במקום
שלומי

סקר קצר בעצם שאלת השאלות

למי שעבד בישן ויכול להשוות טרמינל 3 VS טרמינל 1 בעד נגד? יתרונות חסרונות... איפה נהנתים יותר לעבוד

טיפ_טיפ

New member
יאללה שלי,

סקר חדש אני מעדיפ/ה לעבוד ב- 1. טרמינל 1 - קטן, קומפקטי ונוסטלגי 2. טרמינל 3 - משוכלל, מעוצב ויש אינטרנט באוויר. 3. בחמישי בצהריים הכל נראה אותו דבר 4. אם יכולתי הייתי עוזב/ת

ANGIE STARDUST

New member
בכלל לא משנה

בשניהם כיף חיים, עונג רצוף , לא משנה באיזה מצב ובאיזה טרמינל, העיקר שיש כמה שיותר טיסות חומוס (כיףףף!!!!!) וכמה שיותר נוסעים עם כמה שפחות בודקים התחושה הכיפית הזו, לבוא למקום כל כך סולידרי, נותנת תחושה של
ביחד עם האוכל של שלשום מהתמחוי(אני מדברת על ימי שבת וחגים)- בקיצור, מוי כיף!לא משנה באיזה טרמינל...כי בכל מקום אשר אלך..אחוש
על השתייכותי למשפחת רש"ת פעם בודקת-תמיד בודקת

מרפי1

New member
חברים מה נסגר איתכם?

יש לי תחושה שכמה מן הבודקים שכחו שיש עוד דברים בעולם חוץ מנתב"ג, מה עם ללמוד? לרכוש מקצוע ולעבור לעבודה שגם אפשר לעשות בה קריירה ? ועם אתם עובדים בנתב"ג יותר מ-3 שנים ואתם אפילו לא ר"צים אולי הגיע הזמן לנסות כיוונים חדשים. כוסאמק אני מוקף בלוזריפ!

ANGIE STARDUST

New member
צא מזה

זה בצחוק..מה לא הבנת...? ובקשר ל"ואפילו לא רצי"ם.."- כי זה כבוד להיות ר"צ (...??!!!??) לעומת להיות חפ"ש...הא? קשה,קשה

מרפי1

New member
בואו נדבר על בחורות

ובעיקר בחורות פנויות, בחורות שאוהבות אשכנזים, בחורות שלא מעוניינות כרגע במשהו מחייב אהמממ....

ומכיוון שאתה לא ממש רוצה שידעו

מי אתה, אדון מרפי, יש מצב שגם תוכל להוציא מזה משהו? הרי בשניה שתזדהה ירדו על היציאות המפגרות שלך בקשר לעובדי הקבלן...

מרפי1

New member
מה שנכון נכון

אני מעדיף להשאר בעילום שם משום שעדיין לא חשפתי את מלוא משנתי הקיצונית , ואני בטוח שכאשר אחשוף אותה במלואה לא אהיה עוד בטוח במקום עבודתי.

מרפי1

New member
תיקון: " ואם אתם עובדים"

לצערי טעיתי באופן די נדיר במילות היחס עם ואם

JuveFan

New member
אחחחח... טרמינל 1...

מעבר לעבודה שם, זה מקום שגם אלה שלא עבדו/עובדים שם מתגעגעים אליו והמקום הזה הוא חלק בלתי נפרד מהעבר של המדינה.

עונה על שלי

בגדול אהבתי יותר לעבוד בישן כי זו היתה פשוט שכונה שם הכל היה יותר קרוב ויותר פשוט בלי סיבוכים מיותרים. אני מודה שגם בחדש יש כמה דברים טובים אבל בכללי הוא סתם ענק בלי טעם. וחוץ מהמקום עצמו עם המעבר התנאים עצמם השתנו ונהיה הרבה יותר רע ולא רק אצלנו אני יודע ממי ששאלתי ודיברתי אנשי ביטחון וכ"ו ... הרוב היו מעדיפים לחזור לישן ולמה לא שמו לנו מסוע בעלייה המזורגגת הזאת!!!!!!

ANGIE STARDUST

New member
כדי לחסוך בכסף של הרשות

יש לך מושג כמה עולה להחזיק 2 מסועים (אחד ביציאות ואחד בכניסות)??? לא מספיק יש להם את החשבון חשמל של המזגן שעומד על 24 מעלות, או 21, או לא יודעת מה... עדיף להוציא תכסף על ליצנים ורקדנים בימי הקיץ כדי לשעשע את המשפחות שבאות סתם לסייר בטרמינל, לעשן ולאכול במקדונלד'ס..אה כן, וגם על דיסק של אירוע פתיחת הטרמינל.לכל העובדים.

ANGIE STARDUST

New member
כדי לחסוך בכסף של הרשות

יש לך מושג כמה עולה להחזיק 2 מסועים (אחד ביציאות ואחד בכניסות)??? לא מספיק יש להם את החשבון חשמל של המזגן שעומד על 24 מעלות, או 21, או לא יודעת מה... עדיף להוציא תכסף על ליצנים ורקדנים בימי הקיץ כדי לשעשע את המשפחות שבאות סתם לסייר בטרמינל, לעשן ולאכול במקדונלד'ס..אה כן, וגם על דיסק של אירוע פתיחת הטרמינל.לכל העובדים.

dylan

New member
אנחנו כרגע מיעוט.. אבל לאט לאט

נשתלט על הפורום..

בכלל העובדיות התחילו להשתלט על האגף

שלנו קודם זה 50 עכשיו המאפנים ישראלים (...לא טעות) תכף גם רוצים לעשות אותם מאפיינים רגילים כי גם ככה משלמים להם פחות מלנו אז למה לא נטחן אותם הם התחילו לנקות את מכונות האספרסו וגם משתלטים לנו על השלט של המועדון עם היס למרות שהם לא משלמים על זה שקל!!!! אנחנו משלמים ועד 100 שקל בחודש ולא רואים מזה כלום עוד שנתיים אתם תראו האגף שלנו יכחד

וגם אז השרות יהיה יותר בקנטים

ולא דיברתי בכלל על זה שהם מתחבאים אחרי העמודים כל הזמן ואנחנו עושים את העבודה שלהם

מרפי1

New member
נינג'ה אף אחד לא יכול להאשים

אותי בחיבה יתרה לעובדי הקבלן אבל כמה דברים צריך שיאמרו, אני לא מזלזל באנשים של עובדיה בהיותם אנשים, במקרה אני מכיר כמה חבר'ה שם והם חבר'ה איכותיים במיוחד, הרבה מהם סטודנטים ו-2 מהם היותי בצבא ביחידה די איכותית, כוונתי הייתה שמוזילים את מערך הביטחון בהכנסת חברת קבלת שההכשרה שניתנת לעובדיה היא לקויה לדעתי. בקשר למתחבאים מאחורי העמודים, בוא נגיד ששמתי לב לאחרונה שהרבה מאפיינים מתחבאים גם הם , וכולנו יודעים וצריכים להודות בנטייה שלנו לעמוד בתורים סגורים ולא צריך לתרץ את זה. ואתה צודק לפי דעתי בסוף ייעשו להם השלמה והם יהיו מאפיינים לכל דבר זה המגמה השולטת בכל תחומי המשק הישראלי, זה נקרא כלכלת עניים.

למעלה