שימו לב-מהפך!!!

galpl

New member
../images/Emo6.gif שימו לב-מהפך!!!

כולם מוזמנים לפתיחה החגיגית של המיקום החדש לאימפרית "קומיקס וירקות"! נא לא להתבלבל ולהגיע אל רחוב קינג ג'ורג' 40, כ-100 מ' צפונה מהמיקום הקודם. יש הרבה יותר מקום להסתובב ולהתרשם מנפלאות הקומיקס לדורותיו וגם המזגן החדש יעיל הרבה יותר! מובטחות הפתעות ובסוף אולי יבוא קוסם :)...

בהחלט וואו!

תראו איזה גודל של רצפה! אפשר לעשות שם ערבי ריקודי עם! מזל טוב וכל הכבוד.

ailag

New member
גדול!

כאילו, מילולית, גדול.. פי 2 הכל לפי האתר זה באמת מרשים וגם כמות האוגדנים (לפחות בתמונות האלה. ואני נורא אובייקטיבית פה!) נותנת למקום מראה רציני כזה. אני באה אם השינה שלי לא תשגע אותי. היי, יש שם חדר הלבשה! יש פרטים/תמונה/מפה גם אצל אמיתי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=97762&blogcode=4176644 (ריססתי אותך, מוהאהא)

elephantz

New member
איזה כיף!!!

אני מתרגשת! חייבת לבקר... אבל זה בטח יעלה הרבה הרבה יותר מדי להכנס לחנות .... תמיד יוצאים עם דברים לא מתוכננים.....

spidey 82

New member
נראה טוב יותר מהחנות הישנה. ../images/Emo49.gif

(למרות שאני מנוי אצל המתחרים...) טוב לדעת ש-2-3 האוגדנים שקניתי שם עד היום תרמו לכך.

MajorWinters

New member
היה ממש כיף...

סוף סוף יש בארץ חנות שנראית כמו החנויות קומיקס שרואים בסרטים.

Hubert Hubert

New member
השלל מהיום

Stray Bullets Vol 1: אוקיי, זאת בערך הסדרה הכי טובה בעולם. האמת היא שקראתי כבר את כל החוברות במחשב, אבל זה פשוט כל כך מוצלח שאני חייב גם לקנות את זה מודפס. פשוט גאוני. Squee: האמת היא, נראה לי שמיציתי את הקטע בJTHM, אבל מילא. קראתי כמה עמודים, זה סבבה. אחד מהאוספים האלה של קראמב, השישי נדמה לי - קצת מפחיד אותי, קראתי כמה עמודים ראשונים ולא הבנתי הרבה, אבל נראה לי שאני צריך לתת לו צ'אנס לפחות פעם אחת, בכל זאת, זה קלאסיקה. או משהו. גות'אם סנטרל 3 - לא ממש התלהבתי מהשניים הראשונים, אבל הסיפור פה נשמע לי מגניב (ג'וקר צולף באנשים), ומאז שסיימתי לראות את "רצח מאדום לשחור" המופתית פתאום נהיה לי תיאבון לסיפורי משטרה, אני מקווה שזה לא יהיה מעאפן. אה, וחבר הלווה לי את הספר של הערפד הפסיבי, די משעמם אבל ציורים מגניבים, נראה כאילו ציירו את זה במהלך שיעור מתמטיקה ממש משעמם, אני מת על זה. כמעט קניתי את wanted וdemo אבל בסוף החלטתי לחסוך קצת. פזלתי לרגע לכיוון סקוט פילגרים, אבל אז נזכרתי שקראתי את הקומיקס שלו מהFCBD וזה היה גרוע ברמות היסטריות, קומיקס לילדים מתלהבים (וואו, יש לו חבר גיי, איזה כלי), אז מיד החזרתי את זה למדף. אבל הציורים מגניבים.

evil i

New member
זה נראה כמו

טקסט שכתב אודי. "היום הייתי בירקנייה וקניתי קומיקס על חדי קרן. הסיפור מעפן אבל הציורים מאדהימים!"

Hubert Hubert

New member
רגע, מה הומו?

הגות'אם סנטרל או סקווי? ולפחות אני לא קורא את החוברות הממוסחרות המסריחות של פיטר באג! לך תקרא מארוול!

Amanada

New member
מזל טוב!

כל הכבוד דני ויובל :) מזל טוב על החנות החדשה, וכמה שיותר קרוב לדיזנגוף סנטר, הרי זה משובח!

ailag

New member
secret רק למי שבא מאלנבי

לפחות בשישי, כשהלכתי מאלנבי זה נראה כאילו הם סתם סגרו את החנות הישנה.. (עד שהולכים עוד כמה מטרים ורואים את החדשה - שהפעם גם משקיפה לרחוב אז קל יותר למצוא) ולמה הלכתי מאלנבי אם אני גרה בכיוון השני והאוטובוס מגיע מהכיוון השני? כי אני לא יודעת לזהות תחנות
לפחות בקו הזה.

Evil Beast

New member
אוו...

באמת, כשבאים מאלנבי, ממש קשה לזהות את החנות. אבל כשבאים מדיזינגוף... אני זוכר שפעם אחת נסעתי מקומיקאזה עד CNV. הו, היו זמנים. לחפש את התחנה שעה, לחכות בה שעתיים, ונסיעה של עוד שעה. היו זמנים...

TopSound

New member
בשבוע שעבר הותקנה סככה...

בחנות בצבע צהוב עם שם החנות באותיות גדולות בצבע שחור, מה גם הצבע הצהוב די "קופץ" עיניים, נראה לי שעכשיו די קשה לפספס את החנות...

למעלה