שבת שלום שבת שלום לכולם ובוקר טוב!
נ נוטיס 12 New member 6/12/03 #2 שבת מבורכת מצטרף לאיחולי שבת שלום לכל חובבי המוזיקה היוונית . אני כרג מאזין לרדיו melodia מאתונה מוממלץ . ובקשר לחתימה שלך : o stalios eina panda o teoss
שבת מבורכת מצטרף לאיחולי שבת שלום לכל חובבי המוזיקה היוונית . אני כרג מאזין לרדיו melodia מאתונה מוממלץ . ובקשר לחתימה שלך : o stalios eina panda o teoss
י יווניה אמיתית New member 6/12/03 #4 היי נוטיס 12 אני הרבה פעמים מנסה להיתחבר לרדיו מלוידה {melodia} אך ללא הצלחה אשמח אם תתן לנו קישור לתחנה.. המשך יום מקסים מאיה
היי נוטיס 12 אני הרבה פעמים מנסה להיתחבר לרדיו מלוידה {melodia} אך ללא הצלחה אשמח אם תתן לנו קישור לתחנה.. המשך יום מקסים מאיה
נ נוטיס 12 New member 6/12/03 #7 שבת שלום יווניה אמיתית לבקשתך אני מצרף את הכתובת של רדיו MELODIA ; www.melodia.gr/livemplayr/index.html אני מקווה שתצליחי במידה ולא אפשר למצוא אותם באתר החיפוש GOOGLE תחת הכותרת GREEK MUSIK / בהצלחה . notis 12
שבת שלום יווניה אמיתית לבקשתך אני מצרף את הכתובת של רדיו MELODIA ; www.melodia.gr/livemplayr/index.html אני מקווה שתצליחי במידה ולא אפשר למצוא אותם באתר החיפוש GOOGLE תחת הכותרת GREEK MUSIK / בהצלחה . notis 12
E eliran88 New member 6/12/03 #5 שבת שלום לכולםםם וואי הרבה זמן לא ביקרתי, הצבא מחזיק אותי קצר ולא נותן לצאת הביתה, אבל על היוונית אני לא אוותר, מה המצב כולם?
שבת שלום לכולםםם וואי הרבה זמן לא ביקרתי, הצבא מחזיק אותי קצר ולא נותן לצאת הביתה, אבל על היוונית אני לא אוותר, מה המצב כולם?