פי..שנה נגמרה אה?

idan1991

New member
סופסוף ../images/Emo9.gif

קיבלת תעודה? לא ומה עם הצטיינות? לא מה הכי אהבת בשנה הזאת? את הדקה שאחרי שסיימתי את הבגרות בהיסטוריה (הגיע הזמן שזה יסתיים) ומה פחות? את הדקה שלפני שהתחלתי את הבגרות בהיסטוריה המורה הכי? שושנה
(מתמטיקה) המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות? אני מקווה לא ללמוד עם שרון (פיזיקה) מפרקים לכם כיתות?כן מוכנ/ה לכיתה יא? כן

נגמרה כבר ביום שני שעבר:p

אז שאלון קצר לרגל הסיום... קיבלת תעודה? עדיין לא, אמורה הלגיע בדואר ומה עם הצטיינות? פחח מה הכי אהבת בשנה הזאת? לנץ' ואת המיקום המושלם של הלוקר שלי [?] ומה פחות? מורים מעצבנים המורה הכי? מיס גרינבואם המלכה שלייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!11היא ה-מורה פשוט
המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות? אני לא אראה אפחד מהם ב"ה מפרקים לכם כיתות?- מוכנ/ה לכיתה יא? ממש לא.

nse

New member
../images/Emo6.gif

קיבלת תעודה? אכן כי כן. היום ומה עם הצטיינות? פפפפפפפפ מה הכי אהבת בשנה הזאת? טיו"ש ושבתות ומה פחות? כל השאר
המורה הכי? המורה להסטוריה
המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות? פריאנטה מפרקים לכם כיתות? פירקו בתחילת שנה מוכנ/ה לכיתה יא? מוכנה ומזומנה

מכושפת15

New member
אחרי בייביסיטר מעייףףף

קיבלת תעודה? לא
ומה עם הצטיינות? אין תעודה, אין הצטיינות (אבל קיבלתי איזה הצטיינות של המחויבות אישית
) מה הכי אהבת בשנה הזאת? השביתות
ומה פחות? היסטוריה
המורה הכי? אילנההההה (לתקשורת) המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות? דבורה :| (מורה לשל"ח) מפרקים לכם כיתות? למזלי לא, יש לי אחלה כיתה מוכנ/ה לכיתה יא? לא רוצה י"א

שגיא 1991

New member
טוב

אז שאלון קצר לרגל הסיום... קיבלת תעודה? לא ארגון המורים
ומה עם הצטיינות? בהתנדבות אישית, ככה לא נראה לי.
מה הכי אהבת בשנה הזאת? את הכלללל ומה פחות? לחץ יותר המורה הכי? המחנך כפרות עליו המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות? לא קיים כזה, את כל המורים חינכתי
מפרקים לכם כיתות?אני חוב שכן מוכנ/ה לכיתה יא? נדבר על זה באוגוסט (ואז ספטמבר
)

יאללה י"א../images/Emo6.gif

קיבלת תעודה? לא ומה עם הצטיינות? תרומה לקהילה נחשב?
מה הכי אהבת בשנה הזאת? אמ.. בעיקר השינוי שחל בי.. היכרות עם אנשים חדשים,גילוי של אנשים מחדש. ומה פחות? אכזבות..הרבה בכי המורה הכי? דיינה! תולדות :) המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות?סלוינה :S מפרקים לכם כיתות?פירקו לפני חצי שנה ]: מוכנ/ה לכיתה יא? נמ.. נראלי

Under the GUN

New member
לא הייתי בבצפר איזה שבוע וחצי

אז שאלון קצר לרגל הסיום... קיבלת תעודה? לא ומה עם הצטיינות? כן, רק אני מה הכי אהבת בשנה הזאת? את הכיתה שלי.. הכיתה הכי טובה בעולם (חוץ מזה שחסר שם 3 ידידות שלי מהכיתה השניה ומה פחות? המורים המורה הכי? אורן המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות? קטי הבתבתבתבתבבבבבתתת זונה (וגם שולמית הכלבבבבהההה) מפרקים לכם כיתות? לא מוכנ/ה לכיתה יא? לא, אבל אין ברירה...

Rose131

New member
^^

קיבלת תעודה? לא ומה עם הצטיינות? שלומה טוב(?) מה הכי אהבת בשנה הזאת? קולנוע! ומה פחות? היסטוריה. המורה הכי? אלה!
מורה מחליפה לביולוגיה לאיזה 10 ימים לפני איזה שבוע. היה כלכך שכונה. יא. המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות? המורה לכימיה, מתמטיקה והיסטוריה מפרקים לכם כיתות? לא מוכנ/ה לכיתה יא? ממש לא.

Rose131

New member
אה, וגם המורה למחשבת ולתנ"ך, היא הייתה ממש

חמודה והכינה אותנו ממש טוב לבגרות במחשבת

מיטוזה

New member
תשובות לשאלון

קיבלת תעודה? לא ומה עם הצטיינות? גם לא מה הכי אהבת בשנה הזאת? לא יודעת ומה פחות? את הכיתה המורה הכי? המחנכת המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות? המורה לביולוגיה מפרקים לכם כיתות? לא מוכנ/ה לכיתה יא? לא יודעת, קצת פוחדת

shenhav13

New member
עלאק נגמרה

עד שלא יהיה את הבגרות בלשון היא לא תימר! קיבלת תעודה? לא ומה עם הצטיינות?לא מה הכי אהבת בשנה הזאת? את החופשים
ומה פחות? כל השאר
המורה הכי? המחנכת והמורה להיסטוריה המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות? מתמטיקה מפרקים לכם כיתות?לא מוכנ/ה לכיתה יא? לא

Snow fairy

New member
מרגש משהו;[

קיבלת תעודה? לא>: ומה עם הצטיינות? אין תעודה אין הצטיינות! מה הכי אהבת בשנה הזאת? את המורים
ואת הכיתה
ומה פחות? את המורים הלא נחמדים?
המורה הכי? חחח מוטיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות? גברת היטלר ללשון;[ מפרקים לכם כיתות? נופ נופ מוכנ/ה לכיתה יא? לא:|

sky darkens

New member
לחץ על "שלח" פעם אחת בלבד, תודה.

קיבלת תעודה? לא. ומה עם הצטיינות? כן הא? מה הכי אהבת בשנה הזאת? היסטוריה. ומה פחות? ספורט.
המורה הכי? מוטי.
המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות? איריס, אבל אני לא אראה אותה כי אני כבר לא במחשבים. מפרקים לכם כיתות? לא, חס ושלום. מוכנ/ה לכיתה יא? כן, מה יש לא להיות מוכן. הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה

אז שאלון קצר לרגל הסיום...
קיבלת תעודה? יאפ
ומה עם הצטיינות? גם, הצטיינות חברתית
מה הכי אהבת בשנה הזאת? שיעורי גיטרה
איך שהיה עם החברים
ומה פחות? בגרויות
המורה הכי? המורה להיסטוריה
רק בגלל שהיא מצחיקה
המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות? למתמטיקה!!!
מפרקים לכם כיתות? לא
מוכנ/ה לכיתה יא? לא. לא רוצה יא'

../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo179.gif../images/Emo181.gif../images/Emo177.gif../images/Emo180.gifקיץץץ:]

קיבלת תעודה? לא ולא... ומה עם הצטיינות? חחח לא..
מה הכי אהבת בשנה הזאת? אממ.. שנה קשה... אבל הכי אהבתי?!.. אהה, אולי שיעורי אנגלית, או ספרות. והשביתות לפעמים נו...
ומה פחות? את הלחץ, מתמטיקה.. הפעמים שנשברתי, ואז ישבתי מול דף ריק ולא ידעתי מה לעשות... המורה הכי? המורה לאנגליתתתת... ולספרות:] המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות? למתמטיקה, אבל אני אראה אותה...\: מפרקים לכם כיתות? לא נראלי.. מוכנ/ה לכיתה יא? הממ.. לאט לאט:] חופש נעים אבריבאדי! תנצלו...:]]

דרדנעם

New member
חופשש=]]

קיבלת תעודה? לא ומה עם הצטיינות? חחח, לא קיבלנו כלום! מה הכי אהבת בשנה הזאת? את הכיתה שלייי, והטיול שנתיי:) ומה פחות? את הבגרויות, לימודים המורה הכי? אירה, אורן המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות? אורלי קיין-ביולוגיה מפרקים לכם כיתות? לא מוכנ/ה לכיתה יא? אין ברירה...

...

קיבלת תעודה? לא ומה עם הצטיינות? הצטיינות חברתית...תרומה לגיבוש הכיתה. מה הכי אהבת בשנה הזאת? הכל ומה פחות? כל מעוגמ נפש שסבבה סביב המגן בהסטוריה המורה הכי? הסטוריה וערבית(מחנכת) המורה שפשוט אני שנה הבאה לא ארצה לראות? תנ"ך(ולצערי אני אראה) ואת המחנכת שתהיה לי מפרקים לכם כיתות?לא מוכנ/ה לכיתה יא? לא בא לי...

למעלה