פותח חדש:

Yasoo

New member
../images/Emo6.gifפותח חדש: ../images/Emo26.gif../images/Emo45.gif

בחור אחד סבל מכלי גדול מדי -; 25 ס"מ -; ופשוט לא הצליח למצוא זיון. יום אחד הוא פגש מכשפה שהציעה לו את עזרתה. "לך ליער, ושם, על שפת האגם, יש קרפדה אחת. תציע לה נישואים. בכל פעם שהיא תסרב לך, הכלי שלך יתקצר בחמישה ס"מ". הבחור הולך :ליער, כמו שעושים בבדיחות מהסוג הזה, מוצא את הקרפדה ושואל .""האם תינשאי לי?". היא מישירה אליו מבט ועונה: "לא .הוא מציץ לתוך התחתונים ורואה שהמכשפה צדקה וחמישה ס"מ ירדו ,"הוא פונה שוב אל הקרפדה ושואל בשנית: "האם תינשאי לי?". "לא ,"עונה הקרפדה, והקסם שוב פועל. "עוד חמישה ס"מ ואני מסודר חושב הבחור לעצמו. "התינשאי לי?", הוא שואל את הקרפדה, והיא ,מסתכלת עליו ואומרת: "כמה פעמים אני צריכה לומר לך: לא, לא ."!לא

Yasoo

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

שאלה: אילו פרחים מביא מרוקאי לאישתו? תשובה: רקכאפות.

Yasoo

New member
הדיילת../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

מטוס נוסעים גדול ממריא ולאחר כמה דקות פונה הקברניט ברמקול לנוסעים ומסביר להם על מהלך הטיסה. כאשר הוא מסיים את הסבריו הוא שוכח לסגור את המיקרופון ופונה אל הקצין הראשון: "תגיד, קודם נשתה קפה או קודם נקרא לדיילת הג'ינג'ית שתבוא למצוץ לנו? עונה הקצין הראשון: "קודם נסיים בנחת את הקפה ואחר כך נזמין אותה" כל הנוסעים שומעים את השיחה. דממה והלם במטוס, הדיילת הג'ינג'ית מאדימה כמו עגבנייה ומתחילה לרוץ לכיוון הקוקפיט. בדרך עוצרת אותה איזו סבתא חביבה ואומרת:"מיידעלה, את לא צריכה לרוץ, הוא אמר שקודם הם יסיימו את הקפה"

Yasoo

New member
נשים וגברים

נשים - מסדרות את הבית לפני שהעוזרת באה
גברים - מסדרים את המיטה אחרי שהעוזרת הולכת
נשים - משתמשות בסבון שטיפה אינטימי
גברים - משתמשים בסבון למטרה אינטימית
נשים - רוצות חבר לחיים
גברים - רוצים חברה "לעשות" חיים
נשים - משתזפות
גברים - תופסים צבע
נשים - מורידות שיער
גברים - לא צריכים להתאמץ הם יורדות לבד
נשים - משמינות
גברים - עולים במשקל
נשים - מוותרות על עצמן לעיתים קרובות מידי
גברים - מוותרים לעצמם לעיתים קרובות מידי
נשים - מביאות ילדים לעולם גברים - נשארים ילדים לעולם נשים - אוהבות פרחים
גברים - אוהבים פרחות
נשים - אוהבות לדבר אחרי
גברים -לא סותמים את הפה לפני
נשים – משתינות בישיבה גברים – משתינים בכל מקום שיש נשים - המין היפה גברים - אוהבים מין

Greece Hater1

New member
תגיד אתה גם בדרן? יא מאפן אחד

את מי אתה מנסה להצחיק ? את עצמך? או את חבורת הדיבלים שאפילו לא עונה לך לא מספיק שהמוסיקה מאפנית בדיוק כמוך גם הבדיחות שלך אפילו לא מצליחות לגרום לי לחייך אני ניגעל מהמיסכנות שלך יה שדרן ואלק בדרן טמבל

Yasoo

New member
אהבתי את מה שכתבתה../images/Emo25.gif

שמע חבוב , אני לא יודע מה גורם לך להתקיף את החברים שלי. אותי זה ברור - אני גדול עליך לפחות ב-10 מיספרים אתה מנסה לגרור אותי לעימות מגעיל מאחר והקינאה מעבירה אותך על דעתך. בכל מיקרה - אתה יכול להמשיך ככה, דרך אגב אל תשכח לבלוע את הכדורים אחרי שתקרא את זה... ואל תטעה במינון... חבל לך על המאמץ בפתיחת שמות נוספים, אתה פשוט לא קיים לגבינו ואתה רק מעכיר את הכתוב כי הפורום הזה לא נועד לנאצות קללות והעלבות. נו תגיב בדרכך המטומטמת ותוכיח עד כמה יודע לענות אתה מוזמן ידידי - תהנה ממה שאתה כותב.

ייעל7

New member
תגיד יא דביל...

אין לך משהוא אחר לעשות בחיים? לא הייתה כוונה להצחיק אותך אפילו לרגע... אף אחד לא פנה אליך.. את אף אחד אתה לא מעניין.. רק אתה היית חסר לנו על הראש.. תעשה טובה אישית לנו ולך ולך לך לדרכך

Yasoo

New member
ואחרי התשובה "לאוהב היוונים" הנה 1

מתמטיקה של משרד: בוס פיקח + עובד פיקח = רווח. בוס פיקח + עובד טיפש = ייצור. בוס טיפש + עובד פיקח = קידום. בוס טיפש + עובד טיפש = שעות נוספות. (הבנת את המישוואה "אוהב יוונים" ? - אם לא נסביר לך בעיקר את השורה האחרונה... =================================================== מתמטיקה של רומן: גבר פיקח + אישה פיקחית = רומן. גבר פיקח + אישה טיפשה = סטוץ. גבר טיפש + אישה פיקחית = נישואין. גבר טיפש + אישה טיפשה - הריון. ================================= מתמטיקה של קניות: גבר ישלם 2$ עבור פריט השווה 1$ כשהוא זקוק לו. אישה תשלם 1$ עבור פריט השווה 2$ שאינה זקוקה לו. נוסחאות כלליות וסטטיסטיקות: אישה מודאגת לגבי העתיד עד שהיא תופסת בעל. גבר לעולם אינו דואג לגבי העתיד עד שהוא מתחתן. גבר מצליח הוא זה שמצליח להשתכר יותר ממה שאישתו מצליחה לבזבז. אישה מצליחה היא זו המוצאת גבר כזה. ========================================================== אושר: כדי להיות מאושרת עם גבר את צריכה הרבה הבנה ומעט אהבה. כדי להיות מאושר עם אישה צריך הרבה לאהוב אותה ולא להשתדל להבין אותה. ================================================================== אורך חיים: גברים נשואים חיים יותר מגברים לא נשואים; אולם גברים נשואים מוכנים הרבה יותר למות. ============== נטייה לשינויים: אישה נישאת לגבר בציפייה שהוא ישתנה - אבל הוא לא. גבר נישא לאישה בציפייה שלא תשתנה - אבל היא כן. שימו לב שלכאורה המתמטיקה הנ"ל מבטאת שוביניזם... ===============================================

למעלה