יאאאאאאאאאא ברעע כמה זמן לא היית פה שמחה שחזרתת!! לאפ יוווו
א אדם my boys אושרי New member 28/4/06 #35 ../images/Emo176.gif../images/Emo207.gif../images/Emo176.gif תראו את ה>> תראו את המאומצת החדשה שלי מהרישמי...סופר דמדם!!חחחח איזה מותך!!! חולה עליו..........................
../images/Emo176.gif../images/Emo207.gif../images/Emo176.gif תראו את ה>> תראו את המאומצת החדשה שלי מהרישמי...סופר דמדם!!חחחח איזה מותך!!! חולה עליו..........................
י ירדוששש New member 26/4/06 #20 חח אני שמתי.. ואני שוב אומרת *קרדיט לרישמי*. וזה סתם עוד אחד קנאי , שמוק שאין לו חיים =\ לא שווה התייחסות.
חח אני שמתי.. ואני שוב אומרת *קרדיט לרישמי*. וזה סתם עוד אחד קנאי , שמוק שאין לו חיים =\ לא שווה התייחסות.
ש שירנוש91 New member 26/4/06 #23 אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רק עכשיו קראתי את מה שהיה כתוב בבלוגגגגגגגג הזה ארגגגגגגגגגגגגג אני פשוט נשארתי בשוק מהדברים שהוא אמר שםם..איזה פה הוא פתח הדוחף _ _ _ _ _ לתחת.. להרוג 'תו.. :\
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רק עכשיו קראתי את מה שהיה כתוב בבלוגגגגגגגג הזה ארגגגגגגגגגגגגג אני פשוט נשארתי בשוק מהדברים שהוא אמר שםם..איזה פה הוא פתח הדוחף _ _ _ _ _ לתחת.. להרוג 'תו.. :\
נ נטלי Love אדם New member 28/4/06 #29 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
C Carmel chemi New member 28/4/06 #31 יאאא אני מכירה את המשחק הזה יום אחד חברה שלי שלחה לי אותו ב 1 בלילה ואני חטפתי שבץ חשבתי אני מתההההה יום אחרי זה כמעט הרגתי אותה זה מ'זה מפחידדדדדד
יאאא אני מכירה את המשחק הזה יום אחד חברה שלי שלחה לי אותו ב 1 בלילה ואני חטפתי שבץ חשבתי אני מתההההה יום אחרי זה כמעט הרגתי אותה זה מ'זה מפחידדדדדד
ת תמי LOVE שרון New member 28/4/06 #32 חחחחחחחחחחחחחחחח אני מכירה כזה בסירטון כזה יש שיר רגוע ופתאום כזה כמו שהיה להה..
כ כוסית על הגג New member 28/4/06 #33 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif יווווווווווווווו מסכנההההההההה