עונה ראשונה!!!../images/Emo9.gif
בדיוק חזרתי מהג'ים ואני חייבת לנוח לפני המקלחת אז בנתיים עונה על הסקר. כמה שנים למדת סה"כ? 20... כן, 12 שנות ביה"ס ועוד 3 תואר ראשון וחמש תואר שני.... איזה מקצוע הכי אהבת ללמוד? לא ממש אהבתי ללמוד, הייתי דיסלקטית לא מאובחנת ומאוד סבלתי בבית הספר, כשאבחנו אותי כבר הייתי בתחילת התיכון והשנאה לבית הספר והקושי כבר הושרשו בי. איזה מקצוע הכי לא אהבת? ... מורה זכור/ה לטוב? היו לי כמה מורות שלא חשבו שאני מטומטמת לחלוטין, אבל הן היו בודדות. היתה המחנכת בכיתה ז'-ח' שהיא זאת שדחפה שאלך לאבחון וכך יצא המרצע מן השק. לא ברור איך עד אז אף אחד לא חשב שזה קצת לא הגיוני שילדה "עם אינטיליגנטציה מעל הממצוע" לא מצליחה ללמוד לכתוב בלי שגיאות כתיב, או מצטיינת במתמטיקה בע"פ ונכשלת בכל מבחן.... פשוט טענו ש"אני לא ממשת את הפוטנציאל שבי" |איקון מגלגל עיניים| מורה זכור/ה לרע? כמעט כולם אבל במיוחד המורה לאנגלית והמחנכת בתיכון. אלשיבע בקר - בינתיים היא מתה אז אולי הגיע הזמן לסלוח לה... איפה ישבת בכית בד"כ? בחוץ תלבושת קבועה-בעד או נגד? כתלמידה הייתי נגד... כהורה אני מאוד בעד ומבינה כמה זה חשוב ונותן לילד תחושת שייכות, רצינות וחוסך כסף וזמן. אני חייבת לספר שהבנות שלי לובשות תלבושת מלאה = חולצת פולו אפורה וחצאית מכנסים כחולה. התלבושת הזאת מאוד מכובדת ויפה ולא סתם טריקו מסמורטטת כמו שהיה אצלנו בזמני. כמובן שיש להן גם תלבושת ספורט ושחיה. השנה הכניסו לתלבושת גם סווטשרט קפוצ'ון וחושבים להכניס גם מכנסים ארוכים ונעלים - אבל נדמה לי שזה לא יתפוס כי לובשים אצלנו ארוך שלושה ימים בשנה.