סקר נחמד

../images/Emo6.gifסקר נחמד../images/Emo6.gif

כידוע לכם היום עבורי או מחר למי שבינכם עובד או לומד סוף השבוע וזהו העיתוי הנכון שכל אחד ירשום דבר אחד שעשה לו טוב במשך השבוע. אני יתחיל: אצלי יש מספר דברים שעשו לי טוב השבוע.
מזג האויר החמים ששרר(למרות שאני מאד מאד ימים גשומים, אך לדאבוני הרב להתעורר בבוקר לרעש ברקים, רעמים וגשמים זה מוריד לי את מצב הרוח)
קניתי כרטיסים למספר הצגות. זהו לעת עתה...

אצלי.........

לרקוד ולשיר בחוג לריקודי עם ממלא אותי אנרגיה לכל השבוע.לא מוותרת על זה בכל מזג אויר
. למי שמתענין יש בעיר מס' חוגים. ממליצה בחום. אגב.בנושא ריקודים ......כל שנה מחודשים מאי עד אוקטובר.העיריה משקיעה בהרקדות חינמיות לציבור ליד הבמה הסמוכה לטיילת.

את מזכירה לי נשכחות../images/Emo13.gif

|בעבר גם אני רקדתי, ואני מקווה שעוד אשוב לרקוד. כי כפי שציינת הריקוד באמת ממלא אנרגיות והריקוד לכשעצמו נורא מהנה.

Lost Lullaby

New member
דבר שעשה לי טוב../images/Emo3.gif

פיתחתי תמונות מהדיגיטלית, ויצא ממש יפה[:

../images/Emo4.gifמתי אמא שלי תגיע לביקור אצלי

ממש ממש כיף לך שאמך באה לבקרך, אני צריכה לכרוע ברך שאמי תבוע לבקר אצלי, ואם היא כבר מגיעה לביקור אז היא לא נחה לרגע היא מנקה , מבשלת
בקיצור אמא במשרה מלאה.

יפה........מפנקת אותך בבתך ../images/Emo9.gif

ואני הייתי אצל אמי השבת והתפנקתי לי.[במסגרת תורנויות שבת מוסדרים בינינו האחים-כדי שאמי לא תהיה לבד בשבתות]

DARk lies

New member
המנמ.

יש לי כרטיס להופעה של עברי ב9.2 ^^ אני אוהבת אבא. אני אוהבת ולדי. אני אוהבת באלי. ^^
.

Totally Empty

New member
הו. אנוכי.

היו לי הופעות בבוסתן:] זה היה מדהים. ובמה פתוחה שלי. שגיליתי שיהי לה שידור חוזר [שזה בעצם מה שעשה לי טוב השבוע] ביום שלישי:] גרר. הבוסתן שליטה. [מי אובססיבית, מי?]

למעלה