סכמ"ש נהדר

veredmp

New member
../images/Emo6.gif סכמ"ש נהדר ../images/Emo6.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: בסימן ארץ נהדרת, אני אגנוב שאלה מפנאי פלוס: האם אתם אוהבים את עלמה זק הדרמטית (פלפלים צהובים, בטיפול וכו') או מעדיפים אותה קומית (ארץ נהדרת)?

veredmp

New member
מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "בנות" ו"ילדה שהתבגרה". גם שמעתי כמה פעמים את הדואט עם אריק. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): החדשים של אריק (בעיקר "לא הצלחתי...") תמונת/פליקס השבוע: הדואט, כמובן ציטוט/י השבוע: וול E! איבה! מופ!! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: לא היה משהו מיוחד, לדעתי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אני חולה. שוב! נראה כאילו רק הבראתי לגמרי, ושוב נכנסתי ללופ.... ואני כנראה צריכה לרכוש מצלמה חדשה, כי אני לא מוצאת את החשבונית ולכן האחריות לא חלה, ותיקון המצלמה שלי יעלה 580 ש"ח, כך שכמובן עדיף לרכוש כבר חדשה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של מירי. האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אפצ'י שאלת בונוס: בסימן ארץ נהדרת, אני אגנוב שאלה מפנאי פלוס: האם אתם אוהבים את עלמה זק הדרמטית (פלפלים צהובים, בטיפול וכו') או מעדיפים אותה קומית (ארץ נהדרת)? האמת שיש לי בעיה עם עלמה. משהו בסגנון הדיבור שלה, כשהיא קומית היא נשמעת לי דרמטית מדי וכשהיא דרמטית היא נשמעת לי קומית מדי
סופ"ש מעולה לכולם

איריס מ

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לא יצא לי להאזין לשירים של מירי השבוע אז אבחר בביצוע שלה ושל אריק לשיר Diamonds and rust. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כנ"ל הייתי ממש מנותקת השבוע. ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: בעיקר לדעת שיש סביבה מחזקת ותומכת. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לצערי דוד שלי נפטר. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד, בתקווה לבשורות טובות. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: עצוב. שאלת בונוס: בסימן ארץ נהדרת, אני אגנוב שאלה מפנאי פלוס: האם אתם אוהבים את עלמה זק הדרמטית (פלפלים צהובים, בטיפול וכו') או מעדיפים אותה קומית (ארץ נהדרת)? גם וגם, שחקנית נהדרת בכל המצבים.

sp400

New member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אם זאת אהבה שלך-השיר שקראתם מליבי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):ילד הששדה בועז מעודה תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:היפה והחנון והאח הגדול איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:החצי השני של אתמול משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מבחנים!! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:מבחנים!! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: טוב שנגמר שאלת בונוס: בסימן ארץ נהדרת, אני אגנוב שאלה מפנאי פלוס: האם אתם אוהבים את עלמה זק הדרמטית (פלפלים צהובים, בטיפול וכו') או מעדיפים אותה קומית (ארץ נהדרת)? גם וגם

ady18

Well-known member
מסכמת:

שיר השבוע של מירי: לשם לא של מירי זכיתי לאהוב תוכנית פלפלים עשה:חזרה לכושר\שופינג הרס מחשבות עליות וירידות מחכה סרט

Music4Life

New member
../images/Emo122.gif סכמ"ש חבול ../images/Emo122.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
המממ..באיזה שיר אבחר היום? תגידו לי אתם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
אין לי רעיונות תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
דווקא ראיתי המון סרטים....אז חוץ מברבור שחרו שכבר המלצתי עליו, יש סרט מתח טוב שנקרא "הדיירת" אני אהבתי אותו../ איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
שקיבלתי חדשות טובות הרגע מאבא שלי...פיוו איזה מזל יש לי... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
שקיבלתי חדשות רעות היום...איזה עניין מסובך שישפיע עליי בצורה מאד ניכרת...מקווה שהכל יסודר. פשוט טיפה מיואשת... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
מצפה רק לחודש הבא.... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
לא ולא הולכת לראותה זמן מה כנראה.. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
לחוץ שאלת בונוס: בסימן ארץ נהדרת, אני אגנוב שאלה מפנאי פלוס: האם אתם אוהבים את עלמה זק הדרמטית (פלפלים צהובים, בטיפול וכו') או מעדיפים אותה קומית (ארץ נהדרת)?
לא יכול הלענות, לא רואה את שתי הסדרות האלה... מאחלת שבת שלום

כמה זמן לא סיכמתי פה../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):Diamonds and Rust - Joan Baez Cover עם אריק ברמן שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): לא הצלחתי להתאהב בך בשישית- אריק ברמן תמונת/פליקס השבוע:מהופעה אתמול עם רמי. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אדמה.יש גם מלא סדרות טובות עכשיו שהתחלתי להתמכר: להיות אריקה.גדולה מהחיים.הות'ורן (עם אשתו של ויל סמית') ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: לסגור את השבוע אחרי שבוע של עבודה עמוסה בנשנוש אינסופי של עפרי האחיינית שלי הקטנה. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: היום היה ארוע שהדאיג אותי בעבודה, אבל ככה זה החיים.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום ראשון- באה להופעה אחרי הרבה זמן שלא ראיתי את מירי ואחרי ישיבה ארוכה בעבודה. ככה מתחילים את השבוע. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: יום ראשון
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: משפחתי. שאלת בונוס: בסימן ארץ נהדרת, אני אגנוב שאלה מפנאי פלוס: האם אתם אוהבים את עלמה זק הדרמטית (פלפלים צהובים, בטיפול וכו') או מעדיפים אותה קומית (ארץ נהדרת)? אני בעד השילוב. פלפלים צהובים נכנס לי עמוק ללב (גם מהסיבה שזה קשור לתחום שבו אני עובדת). היפה בה שלפי דעתי היא מדהימה לא משנה מה התפקיד שלה: קומי או דרמטי.מ-ד-ה-י-מ-ה

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):באה אליכם... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל מיני אביב גפן... (לא שמעתי הרבה מוזיקה השבוע,רק מירי ואביב..) תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האח הגדול... ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמול והיום!!אתמו היתי (שוב) במסאג' בסנטר עם מיטת עיסוי... והיום נכנסתי לחנות של אפל והסבירו לי איך מורידים אפליקציות ,סוף סוף יהיו לי אפליקציות באייפון!!! הרבה זמן התעסקתי בזה. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:צינון שלא רצה לעבור כל השבוע,והיום נמחקו לי כל המספרי טלפון באייפון, כי הורידו לי בחנות אפל תוכנה עדכנית של האייפון וכמובן ששכחו לגבות לפני את הזיכרון.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:היום נחשב??? הופעה של אביב גפן!!! יום ראשון הופעה של מירי מסיקה!!! וביום חמישי! כן צדקתם מסאג' במיטת עיסוי בסנטר:) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מצונן... שאלת בונוס: בסימן ארץ נהדרת, אני אגנוב שאלה מפנאי פלוס: האם אתם אוהבים את עלמה זק הדרמטית (פלפלים צהובים, בטיפול וכו') או מעדיפים אותה קומית (ארץ נהדרת)? גם וגם...

אז ככה

שיר של מירי-אף אחת שיר לא של מירי-תני לי יד\בועז שרעבי סרט-התייר\תוכנית-האח הגדול\סדרה-פלפלים צהובים דבר אחד שהרים את המצב רוח-הופעה של בועז שרעבי

למעלה