סיכום שבועי

../images/Emo6.gif סיכום שבועי ../images/Emo8.gif

yay , בפעם הרביעית אני פותחת שרשור סיכום שבועי ... איזה יופי לי
תהנו
שיר השבוע:
שיר השבוע של הבויז:
תמונת השבוע:
סרטון/קליפ השבוע:
סרט השבוע:
משפט/ציטוט השבוע:
איך עבר עליך השבוע:
תוכניות לשבוע הבא: שתהיה לכם סופ"ש נהדר

elena20

New member
עונה../images/Emo41.gif

שיר השבוע: christina aguilera without you
שיר השבוע של הבויז:anywhere for you תמונת השבוע:
סרטון/קליפ השבוע:jessica simpson i belong to me סרט השבוע: משפט/ציטוט השבוע:אין איך עבר עליך השבוע:רגיל תוכניות לשבוע הבא:ללמוד

frackit

New member
אניייייייייי

שיר השבוע:i don't need a man -pcd כל הדיסק של ג'סי מראטני... שיר השבוע של הבויז:why do you love תמונת השבוע:
סרטון/קליפ השבוע:לגונה ביץ' עונה 3 סרט השבוע:john tuker must die-קורעעעעעעעע משפט/ציטוט השבוע: ------- איך עבר עליך השבוע:סבבה לגמרי...יש לי עבודה ...התחיל דווקא די בעעע והמשיך להיות ממש טוב... תוכניות לשבוע הבא:עבודהההה! ומחר לראות מרתון של "נמלטים" עונה 1 ושניה ..:)

אני../images/Emo13.gif

שיר השבוע: (2AM) Anna Nalick -Breathe שיר השבוע של הבויז: :O תמונת השבוע:
סרטון/קליפ השבוע: - סרט השבוע: "השטן לובשת פראדה" , "איזו מין שוטרת2"
משפט/ציטוט השבוע: - איך עבר עליך השבוע: התחיל נוראי
[נחשו למה] ואז היה סבבה [אפרת באה אליי!
] ולא כזה נורא:) תוכניות לשבוע הבא: אממ אולי להסתפר
הא וכן, בע"ה אולי אני אראה ביום רביעי את אתי, ירדע, מאורה, אביה ויובל

תורי!

שיר השבוע: השיר החדש של שלומי שבת (עם שלישית מה קשור) וכרגיל: חושב עליה - עידן יניב שיר השבוע של הבויז: לא יצא לי ממש לשמוע אותם לאחרונה, לכן אומר: גירלס אין דה יו אס אי של ניק קרטר תמונת השבוע: התמונה/הודעה ה-3000 באשכול של ניק בפורום שלי בהייד פארק. סרטון/קליפ השבוע: הקטעים שאלינור שלחה מהפרק הראשון של בית הקרטרים (או איך שזה לא נקרא בעברית) סרט השבוע: אין משפט/ציטוט השבוע: "אין הנחתום מעיד על עיסתו" חזרתי עליו איזה 12 פעמים השבוע (כמו בכל שבוע בערך) איך עבר עלי השבוע: נחמד. תוכניות לשבוע הבא: להסתפר (בעוד שבועיים בערך יש לנו חתונה של בן דודה שלי), ויום הולדת 11 לאחיינית הגדולה שלי, מעבר לזה כנראה להפגש עם איזה בחור חמוד מחולון.

sivanick

New member
אני

שיר השבוע: Justin-כל השירים ששירני שלחה לי!
THE OC-Jem - Maybe I'm Amazed Sean Paul ft Rihanna - Break It Off שיר השבוע של הבויז: של ניק- Do I Have To Cry For You&Everything I Do בלייב
תמונת השבוע: - סרטון/קליפ השבוע: הפרק של הקרטרים.. סרט השבוע: אפקט הפרפר 2 משפט/ציטוט השבוע: "את מתוקה" די להגיד את זה:\ איך עבר עליך השבוע: טוב שעבר חח תוכניות לשבוע הבא: צבא, שיעורי נהיגה וכל החרא הרגיל..

lidor love lee

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע: smack that של אקון ואמינם
שיר השבוע של הבויז: incomplete אנשים אני מכורה לשיר הזה
תמונת השבוע:
שלמותת סרטון/קליפ השבוע: smack that סרט השבוע: אין משפט/ציטוט השבוע: אין איך עבר עליך השבוע: נחמד
תוכניות לשבוע הבא: נראה כבר

oreloosh

New member
../images/Emo205.gifסיכום שבועי שילי../images/Emo205.gif

שיר השבוע: מוכרת לי מפעם-דין דין אביב שיר השבוע של הבויז:
תמונת השבוע:
סרטון/קליפ השבוע:
סרט השבוע:
משפט/ציטוט השבוע: אוראל: "אוףף אין לי כוחחח" לידור: "נו את רוצה להספיק ללמוד את כל זה היום לא
"
זה כי היתי צריכה ללמוד למבחן ולא היה לי כוח.. אז לידורי עזרה לי
איך עבר עליך השבוע: מצוין
תוכניות לשבוע הבא: עד שבוע הבא ה' גדול
שבת שלוםם ומבורכתת

Shiri from the block

Active member
אנייייייי../images/Emo113.gif שיר השבוע: כמו שבוע שבעבר../images/Emo9.gif האלבום של ג'סטין../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif האלבום של כריסטינה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif האלבום של נלי../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif שיר השבוע של הבויז: תמונת השבוע: ניקקקקקקקקקקק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif סרטון/קליפ השבוע: סרט השבוע: משפט/ציטוט השבוע: בחור שואל את חברה שלי: אתמול אני וחברה היינו בת"א אז באמצע הרמזור איזה אחד שואל את חברה שלי "איפה את גרה?" וחברה שלי ענתה "לא פה" ../images/Emo6.gif ועוד יציאה מטומטמת של ילדה מהחדר שלי../images/Emo6.gif "אם יש לך בעיה תחרבני קובייה" XD איך עבר עליך השבוע: נחמד../images/Emo13.gif תוכניות לשבוע הבא: שמירותתתתתת

Shiri from the block

Active member
בעע שיט../images/Emo113.gif חח הציטוט שבוע קצת התפספס אבל לא נורא.. הבנתם את הכוונה ותוספת לשיר השבוע, הדואט של בריט&קווין-Crazy

Eti No Name

New member
אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

שיא השבוע: דיאנה רוס וליונל ריצ'י - Endless Love וגם ההוא ששר "תודה ליפה שלי.."
שיר השבוע של הבויז: CTW תמונת השבוע: יש המון.. כולן מהחתונה של אחותי.
סרטון/קליפ השבוע: אין.. סרט השבוע: אין.. משפט/ציטוט השבוע: "בקרוב אצלך"
איך עבר עליך השבוע: מעולה!! ומעייף תוכניות לשבוע הבא: לעבוד, ללמוד, אירוע ביומשלישי, ועוד כמה סידוריישן.

סיכומי השבועי ../images/Emo45.gif

שיר השבוע: כל השירים של ג'סטין
ותודה ענקית לשירנוש ששלחה לי את השירים , לאב יו
שיר השבוע של הבויז: never gone
תמונת השבוע:
סרטון/קליפ השבוע: Let Me Talk To You/My Love
סרט השבוע:
משפט/ציטוט השבוע: תעשי אהה עם העיניים
איך עבר עליך השבוע: בסדר , סופסוף ירד גשם , הלכתי לת"א כדאי לראות מכללת מחשבים.
תוכניות לשבוע הבא: ראיון מחר (יום ראשון) ואז סתם להסתובב בעיר.

^^

שיר השבוע: מממ...מלא שירים של בריטני :) ושירים של HIM ןSave Me From Myself של כריסטינה שיר השבוע של הבויז: יש! אמ CTW תמונת השבוע: סרטון/קליפ השבוע: אין סרט השבוע: גבעות הפחד משפט/ציטוט השבוע: "מי השמנה ? מי הפילה ? ירדדעעעע!!!11111"
איך עבר עליך השבוע: חרא תוכניות לשבוע הבא: להתאבד :)

למעלה