סוף סוף

../images/Emo6.gif סוף סוף

קודם כל התנצלות, כמעט שלא משתתפת, האמת מתביישת, בכל זאת כמה פעמים אפשר לרשום שלא ירדתי? בכל אופן, אני אחרי חודש של דיאטה, מסוג של דיאטת מודעות לאוכל והליכות מועטות, ביננו, אני משקיעה אולי 50% מהיכולות שלי בגלל כל מיני סיבות, חלקן בשליטתו וחלקן לא. התחלתי 98.2 ק"ג, ירדתי חצי קילו, עליתי חצי קילו, דרכתי במקום והיום במפתיע, אני שוקלת 96.9 , 1.3 ק"ג פחות. אמנם לא המון בחודש אחד אבל מספיק כדי לסדר אותי מבחינת מוטיבציה. ובשבוע הבא אני מקווה להריח את ה96 מלמטה. תודה על הקריאה. נושאת בשורה.

יופי!!!!!!!!!!!

יופי על הירידה אבל יותר מזה יופי על האופטמיות והחשיבה החיובית! תצטרפי אלינו! בהצלחה רבה רבה בדרך הארוכה אך המשתלמת של כולנו.

ליאת 0212

New member
את מתביישת? אז מה אני אגיד??

בדיאטה כבר חודש וחצי, לא ירדתי גרם!!!!!!!!!!!!! אה, לא, סליחה, ירדתי חצי קילו ועליתי חזרה מסיבה לא ברורה (באמת לא יודעת למה, אני די שומרת וגם הולכת 3 פעמים בשבוע בקצב ממש מהיר). אז אין לך במה להתבייש
וירידה של 1.3 קילו זה מ-ע-ו-ל-ה!! הלוואי עלי

תודה רבה בנות

על העידוד והתמיכה, יש לי המון מוטיבציה עכשיו, אני מחכה כבר לשבוע הבא. אני מקווה שיהיה בסדר, היום הייתה יומולדת למישהי במשרד, מיותר לציין את שתי פרוסות העוגה שאכלתי, אבל רק כדי לא להעליב אותה, טוב נו, על מי אני עובדת, מגיע לי עוגה לא? אני מקווה לעשות הליכה היום , אני קצת חולה בימים האחרונים, מעניין שמהמחלה אני נורא עייפה אבל התאבון נשאר בכל מצב. נראה לי שאפילו על ערש דווי אני אהיה רעבה. שוב תודה .

מאיוש1982

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo65.gifכל הכבוד

שימשיכו הקלגרמים לנשור להם.

למעלה