נזרק הפטיפון

afon

New member
ועוד משהו

אני לא ראיתי עוד ניתוחים, יש לך במקרה קישורים למשהו רציני?

I Disappear

New member
../images/Emo6.gif נזרק הפטיפון

LOL אבא ישב עליו איזה 4 שעות היום כי נדפק בו משהו בסוף נהרס
זה מצחיק, למרות שזה מבאס

jimorrison

New member
היה..אני כמעט בטוח

כי אני בטוח שראיתי עוד ניתוחים לשיר הזה חוץ משל אורי. אם זה לא פה אז זה בהייד פארק..אני כמעט בטוח שזה צריך להיות פה. ולא, לצערי אין לי.

catch 2 2

New member
אפשר לחשוב..

מוריסון וafon , זה לא המלט, רק שיר של להקה בריטית טובה, אפילו לא איזה Sister Morphine. נו , " We want the world and we want it(we want the world and we want it) Now, Now? !Nowwwwwwwwwwwwwwww " fin או כמו שבחור יווני למד,יש דברים שלא צריך לחקור עד תומם .

afon

New member
נו אז?

למה המלט שווה ניתוח ולד זפלין לא? האם לשייקספיר היו יותר רעיונות להעביר לעולם? האם היו לו יותר רגשות להעביר לעולם? יותר דעות? כתיבה ברוק היא דבר נהדר, היא מעבירה תחושות ורגשות מאוד פשוטים, מאוד יום יומיים, מאוד אישיים. מה שכתוב ע"י ג'ימי פייג' בארבע בתים שייקספיר לה הצליח להעביר מעולם, מה שהארבע בתים האלו גורמים לי לחשוב ולהרגיש לא מתקרב למה ששיקספיר יכול במחזה שלם. זה כמו להגיד שבטהובן שווה יותר התייחסות מאשר פינק פלויד (או כל להקה אחרת). גישה כזאת ממקמת את הרוק מתחת לאומנות הקלאסית, ואני אישית לעולם לא יכול להסכים עם גישה כזאת.

catch 2 2

New member
(נשלח בטרם עת)

תהנה בניתוח,אל תשכח להתקרצף לפני. שייקספיר כתב בדיוק על אותם דברים,כמו הומרוס וסופוקלס ועוד רבים טובים אחרים,בשפה פשוטה לזמנו. שייקספיר לא צריך מחזה, אולי מילה או משפט. מה שהכי מפריע לי בכל העניין- הוא לא הניתוח, תנתח, תהנה מהמוזיקה, תברר מה עומד מאחוריה(לכאורה). מה שצורם זה הניסיון להלביש את הניתוח המלומד על כמה שורות ולהפוך את הבריטים להוגי דיעות יוונים,לכל הפחות. לחפש ולחפור ולהוציא יש מאין. מדוע להפוך את זפלין למשהו שהם לא ? הם עשו מוזיקה נהדרת, הם לא היו כותבים טובים,אולי סבירים במקרה הטוב. והם לא ממש היו זקוקים למילים טובות,הם היו מוזיקאים מוכשרים מאוד,את התובנות אפשר להשאיר לאחרים.

Gezunthait

New member
אלביס קוסטלו אמר פעם

"לכתוב אודות מוסיקה זה כמו לרקוד אודות ארכיטקטורה - זה באמת דבר טפשי לרצות לעשות" אז תפסיקו בבקשה...

MusicA

New member
ואני אמרתי פעם שזה לא דבר טיפשי..

מה זה משנה מי אמר, זה שהוא מפורסם לא הופך כל שטות שנפלטת מהפה שלו למוטו שצריך לחיות על-פיו. אנשים מייחסים יותר מדי חשיבות לציטוטים של סלבריטאים, בלי לחשוב בכלל שאולי זה ציטוט ממש מטומטם.

Gezunthait

New member
אם אני מצטט אותו זה אומר

שאני חושב ככה, לא שבגלל שהוא מפורסם ציטטתי אותו, כמו שאני חושב שההתעסקויות הבלתי פוסקות בז'אנרים של מוזיקה הם מפגרות. אם זאת מוזיקה יפה אז היא יפה, זה לא משנה איך קוראים לסוג שלה או איפה תקטלג אותה. דברים כאלה ממש מעצבנים, ואני רואה אותם בעיקר בקהילות של מטאל(זה פאוור מטאל, זה ת'ראש, זה הבי בלה בלה בלה). בבקשה תשמעו מוזיקה, תדברו על האמנים, תדברו על האהבה שלכם לשירים, אל תנסו להשוות אותה למשהו אחר, אל תנסו לקטלג אותה או לכתוב על המשפיעים האמנותיים שלה. מוזיקה היא מוזיקה, היא משחררת, היא מהפכנית, היא יותר מדיבורים וזה בדיוק מה שעושה אותה יפה. ושוב פעם אני אשען על משפט של מישהו אחר: "מה שאי אפשר להביע באמצעות מילים, מביעים באמצעות מוזיקה".

Kfiriboy

New member
כל כך מהר? ../images/Emo2.gif

זה היה די מהר...
ובמפגש הבא של מטאליקה תן לי לדבר עם שחר יותר...או שפשוט תביא אותה

למעלה