אני כולי דובון איכפת לי מלא חום ואהבה! not. (kakaya je ya ne vtema4naya)
L l1zard New member 24/6/04 #117 אני כולי דובון איכפת לי מלא חום ואהבה! not. (kakaya je ya ne vtema4naya)
D Dynamo1929 New member 24/6/04 #119 כולי אוזן... אהההההה.. דוב דובוני, דובוני הנינג'ה דוב דובוני, דובוני הנינג'ה פו הדב מנהיג הדובים, דוב אכפת לי אוהב להמציא תכסיסים, פדניגטון מגניב אבל חוצפן, הדוב הנועז הוא רקדן... קאוובנגה... ne krosivix jenshin ne bivaet, bivaet malo vodki... (
כולי אוזן... אהההההה.. דוב דובוני, דובוני הנינג'ה דוב דובוני, דובוני הנינג'ה פו הדב מנהיג הדובים, דוב אכפת לי אוהב להמציא תכסיסים, פדניגטון מגניב אבל חוצפן, הדוב הנועז הוא רקדן... קאוובנגה... ne krosivix jenshin ne bivaet, bivaet malo vodki... (
L l1zard New member 25/6/04 #120 לא אתה לא אוזן! ../images/Emo123.gif אני כולי אוזן! לא אתה.. אני! אני! אני! אתה סתם מתחזה...
L l1zard New member 25/6/04 #123 לא לא לא ולא!!!!!! אתה סתם אף וגרון. אבל לא אוזן! או שכמו ידיד שלי אומר.... עף! וגרון! חיחיחי.. עף.. חחחחחחחחחחח.. אוי ווי איך אני מבדרת את עצמי.. אני צריכה רופא דחוף..
לא לא לא ולא!!!!!! אתה סתם אף וגרון. אבל לא אוזן! או שכמו ידיד שלי אומר.... עף! וגרון! חיחיחי.. עף.. חחחחחחחחחחח.. אוי ווי איך אני מבדרת את עצמי.. אני צריכה רופא דחוף..
D Dynamo1929 New member 25/6/04 #124 אני רופא אף אוזן גרון ומתמחה בעיקר ב"אוזן" אז יהיה לי קל לטפל באוזן אחת גדולה...
D Dynamo1929 New member 24/6/04 #109 חחח קודה אידיום מי ס פיטאצ'קום , בלשוי בלשוי סיקריט... (וויקטוריה סיקרטס?? ) מה הקשר? בירה נשר..
V vk3 New member 26/6/04 #135 יו יו יו קרעעעעעעעעעת אותי חחחחחחחח כול הסרטים המצויירים בהם צפיתייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
E Evil Gremlin New member 24/6/04 #94 יהיה לכם קשה לקית אותו ממני מה לא ידעתם... אני שולט בו ברגעים אלה ממש