מרחק נגיעה| החיבור בין שני העולמות השונים בסדרה מדהים
ש שרון גולד New member 27/1/07 #1 ../images/Emo6.gifמרחק נגיעה| החיבור בין שני העולמות השונים בסדרה מדהים
ב בת 1986 New member 28/1/07 #4 ../images/Emo206.gifכנסו כולם שניה!!!!!!! תקשיבו אפשר להוריד את הפרק באימיול אבל זה בקושי זז!! אז צריך שכולם ינסו להוריד אותו ואז יהיה לחץ והוא אולי ירד מהר יותר! אז תחפשו "מרחק נגיעה" ותורידו, טוב?? אחלה!
../images/Emo206.gifכנסו כולם שניה!!!!!!! תקשיבו אפשר להוריד את הפרק באימיול אבל זה בקושי זז!! אז צריך שכולם ינסו להוריד אותו ואז יהיה לחץ והוא אולי ירד מהר יותר! אז תחפשו "מרחק נגיעה" ותורידו, טוב?? אחלה!
M Miss Independent16 New member 28/1/07 #7 Tv net. יש אתר ישראלי ברשת שמעלה סדרות וסרטים. בין השאר יש שם גם את "מרחק נגיעה". צריך רק להרשם ולהגיב,ואז אפשר להוריד אם את לא מסתדרת,תרשמי לי במסרים,כי אסור לשים כאן קישורים להורדה
Tv net. יש אתר ישראלי ברשת שמעלה סדרות וסרטים. בין השאר יש שם גם את "מרחק נגיעה". צריך רק להרשם ולהגיב,ואז אפשר להוריד אם את לא מסתדרת,תרשמי לי במסרים,כי אסור לשים כאן קישורים להורדה
מ מריאנה 17 New member 30/1/07 #11 את יכולה לשלוח גם לי../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif ת'קישור
מ מריאנה 17 New member 31/1/07 #14 וואי תודה ענקית../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif
F Fairywitch New member 31/1/07 #16 אולי די עם זה? אתם לא מבינים שזה לא חוקי לדבר על הורדות בפורומים של תפוז?
C chen010189 New member 30/1/07 #13 כן, העניין של קשר בין דתיה וחילוני לא מקורי אבל העלילה בטוח תהיה מקורית ומעניינת. אני בכלל מתה על השחקנים
כן, העניין של קשר בין דתיה וחילוני לא מקורי אבל העלילה בטוח תהיה מקורית ומעניינת. אני בכלל מתה על השחקנים