ל-the only mishel

חץ אהבה

New member
../images/Emo3.gifלקוקרצ"ה...נרקיסטית!!

זה מה שאני אמרתי לה יותר יפה לה קוקו וזה לא בגלל שאני "קוקו" ויש גם קוקו מאילת מכירה?? אחותי גם אני מזרחי פקח אני פורק סחורה תני לה בקוקו ויש גם קוק-לה ויש גם את השיר הענתיקה "קוקוג"בה"--משהו כמו מקרנה ויש קב"ן ואמרתי לו שאני קוקו פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזפטור ממלואים

kovica

New member
היום בדרדס 2004 יפגשו 2 המעצמות

של היער למשחק מכריע מי מהן תעלה לגמר מול גרג'י הידוע גם בכינויו ואן גרגמל וחתחתולי הידוע בכינויו חתחפיירו וכמובן מי אם לא הכוכב הגדול ביותר והמפתיע בטורניר עד כה הלא הוא פה גדול. בדרך עברו נבחרת הזאטוטים הקטנים את הזרבובים המצויינים ואת החברייה העליזה בראשותו של האינדיאני התוקע. ממול יתייצבו נבחרת הקטקטים הידועה במנהיגותם של טיפ טיפ וטיפטיפון שעברו בדרך למשחק הזה את הנבחרת האימתנית של המומינים. את נבחרת הדרדסים יאמן המאמן הותיק דרדס סבא שזכה להניף את גביע התותים לפני שנתיים במונדיאל, ואם יגיע לגמר הוא יהיה המאמן הראשון בהיסטוריה של היער שמגיע גם לגמר גביע התותים וגם לגמר גביע היער. צריך לציין שבנבחרת הדרדסים יעדר בגלל בעיית כרטיסים גרגמלים קונדסון ככה שאם דרדסבא חשב שהוא יכול להתפתיע את נבחרת הקטקטים עם כל מיני קונדסים והפתעות מהקופסא הוא יצטרך לדחות אותם באם הוא ונבחרתו יעלו לגמר מול נבחרת הגרגמלים. למרות זאת דרדסית תעמוד בשער כמו תמיד, בר כוח יצטרף אליה בהגנה בתור הבלם ישנוני ירדם לא שם בהתקפה. זהו שיהיה בהצלחה לסקוודה די דרדסבא ומצפים למשחק טוב שלהם מול הקטקטים בתקווה שהפעם נעלה לגמר וננקום בגרגמלים על ההפסד בטורניר הקודם. כאן זוהיר קוביקו בילבול מחזיר את השידור לאולפן מהיער הגדול ערב טוב.

kovica

New member
חחחחחחחחח מלך תן לה בחתחתול

ובגרגמל תן לה באיטליה תן לה ברוברטו בניני, תן לה במרצלו ליפי, תן לה במאסטוריאני, תן לה סופיה לורן, תן לה ב- פורצה איטליה. תן לה בספגטיני מלאנזנה חחחחחחחחחחחחחחחחח גדול אתה מלך

the only mishel

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קוביקה! אתה ענק!!!!!!!!!!!!!!!!! חזרתי עכשיו מהעבודה ואני מקלידה מהריצפה מרוב צחוק! אחלה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo124.gifכנסו כולם!! בלעדי לblog tv

אהלןןן... הנה אפי הנמרררררררררר חיבוק דב בננות קלמנטינות התגעגעתי נאדוווווווו אני נוסע להרצליה לפתוח את הבלוקק לא לא קניתי כלום הכל מזוויףףף הבאתי טכנאי שיחבר לי ת'מחשב לTV תבוא להרצליה נקנה לך שווארמה וקולה חחחחח
איך התמונה של אפריים? חחחחחחחחחחחח

חץ אהבה

New member
../images/Emo6.gifמלך אחי מתי התעוררת??

התמונה הזאת היתה כבר בפורום אפי הנמר לא צריך תמונות הוא צריך פוקר וחיה אפי תן לנו בשירים של מישל הוא תמיד נכנס לבלוג שלה..ויוצא מהר הוא מפחד ממנה שהיא תדביק אותו בוירוס ילדותי

איפה חייה אני מתחתן עם חיה ../images/Emo6.gif

אפי הנמר קח אחי רק אל תבכה מתנה ממני 5 כוכביםםם
חיבוק דב

Mלך מי זאת החיה הזאת?????

היא נכנסת לבלוגים ומקללת ועוד את הילדים שלי <יימח שמה> תודיע לי רק מי זאת נשמה דניאל כהן אטלנטה

מי זאת חיה? כנו כל המידע עלייה

אהלן דבר ראשון כפי שידוע אפי הנמר חי באשליות ובסרטים תורכים למינהם! חיה בכלל זה גבר שאפי הנמר חי בפנטזיה שזה אישה. דבר שני אותו ניק של חיה זה גבר לכל מי ששם לב. ואפי נודד בעולם האשליות שהוא מתחתן עם חיה= גבר שהוא נדלק עליו! וזה מידע מהימן ממקורות רשמים. אז אפי היתי שולח אותך לגן החיות בזימבוואה
עם חיה ועם עולם האשליות שלך... יום טוב לכולםםם ממני בני

B l o o d y

New member
לענת

והנה היא חזרה אלינו, התגעגענו.. חיכינו והנה היא באה, אוהבים אותך מאמי שלי..

למעלה