ל-the only mishel

חץ אהבה

New member
../images/Emo6.gifל-the only mishel

אני לא יכול לומר לך כמו כל אלה שאומרים"אני אוהבת אותך מישל" מה אני חננה??מה יחשבו עלי? אז במקום זה החלטתי לעשות לך תרגיל להזמין אותך למסעדה בחוף הים!! לבוא עם גיטרה-+מקהלת 4 כוסיות מהבלוגים ולשיר לך.... השיר מוקדש לך-למישל היחידה יש מליון מילים לאהבה רק אני לא מוציא מילים שמובילות אלייך אחפש אכתוב בכל פינה עד שאגלה את המילה הנכונה אלמד שפות,אלמד מילים יפות לומר אני אוהב אותך בכל שפה אמצא את המילה שעד אליך מובילה--לאהבה its my way to say i love you sagopo,jetem,i love you,teamo או פשוט אוהב אותך...אוהב אותך כן אני כזה רומנטיקן אחריך מחזר כמו בסרטים של וילנטנו מבקש למצוא את המילה שתימחק את כל סימני השאלה אלמד שפות,אלמד מילים לומר אני אוהב אותך בכל שפה.. its my way to say ilove sagopo'jetem',i love 'teamo אופס שוב השוטרים עצרו אותי על הפרעה בסדר בציבור את יודעת איפה אני נמצא??בתא מעצר אצל השוטר המזמר---זמר מעולה!!! תבקרי אצלו--ממליץ לך!!וגם בדרך תשלמי עלי ערבות!

Megafox

New member
יוי סו סו סו רומאנטיק יו

יאללה אם התחלנו גם לי יש משו אוהב אותך מישל ביצוע: משינה מילים ולחן: שלומי ברכה אל תגיד מישמיש רק תגיד משמש אל תגיד מישמיש רק תגיד משמש אבי נהג לומר אך לי זה לא עזר אל תגיד מישמיש רק תגיד משמש אני אדיש סבי שתה נהר אך לי זה לא עזר ולפעמים אני מרגיש כל כך לבד בלי שום ספק של צל מוריד אותך מן הספה אל המרבד אוהב אותך מישל מחפש לפוש בחדרון נטוש הופ אני ערום, הופ אני לבוש אבי נהג לומר אך לי זה לא עזר אל תגיד מישמיש רק תגיד משמש אך אני אדיש רק אני טיפש אבי היה זמר אך לי זה לא עזר ולפעמים אני מרגיש כל כך לבד שמש חונה בצל מוריד אותך מן הספה אל המרבד אוהב אותך מישל אל תגיד מישמיש רק תגיד משמש אל תגיד מישמיש רק תגיד משמש

חלונות98

New member
../images/Emo11.gifמחכיש כל קשר למישל!!

מודה אני מכור לבלוג ילדים קטנים לא יודע מי זאת מישל לא אוהב אותה!! לא רוצה להכיר אותה!! רק בשביל מישל--רק לעינייך בלבד!!אחרי זה להשמיד הודעה!!!! נשמה היית חסרה לי...
מישל היקרה

gal1121

New member
../images/Emo141.gifלמישל המתוקה../images/Emo20.gif

התגעגענו הרבה זמן לא היית בבלוגים תודה על הבלוג שלך המקסים ותהיי יותר אה... ביי לבינתיים gal1121 = אילנית

במבה 18

New member
מישלייייייי

פשוט התגעגענו... איזה כיף שחזרת גם אם זה רק שידור אחדד... אני פשוט חולה על הבלוג שלך את פשו מקסימהה אוהבים אותך פההההההה

BoazOrli

New member
מישלללל ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

את לא כמו כולם עינייך הן לפני העצב השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי הלב שנשבר את תחברי אותו חלק חלק את לא כמו כולם הכי מיוחדת אבל אני לא יודע תגלי לי מי את תגידי לי מי את אבל אני לא יודע את לא כמו כולם לתוך ערפל לאט לאט את נעלמת יש מסיבה בתוך ראשי לאט נגמרת השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי את לא כמו כולם הכי מיוחדת אבל אני לא יודע תגלי לי מי את תגידי לי מי את אבל אני לא יודע את לא כמו כולם (משינה-את לא כמו כולם) (סו וואט אם העתקתי ממגה-פוקס
) מישללי
דיר באלק את נעלמת לנו שוב
בכל מקרה אני בא לאילת לקיץ ,רוצה לאמץ אותי??
(
) ככה שאני לא אהיה כאן לזמן מה אבל מי יודע , אולי אני אראה אותך שם במציאות
אז ימבה אהבה מישלי
ממני "בועז"

B i k e r 23

New member
סוף סוף

אחרי יותר מדי זמן , שיחות נפש , חשבונות אישיים ועמידה ממושכת בעבודה שלך (ובכל ספירות המלאי) חזרת אליינו , אני מאושר , ואני בטוח שגם כולם .... תהני לך , אני בטוח שאנחנו נהנה !

popai24

New member
איזה כיף לכולם!!!!

סוף סוף מישל חזרה עם דובי איך אפשר בלעדייך? הבחורה פשוט נשמה טובה איך אני נכנס לבלוג שלה ישר יש לי חיוך יש לה את השירים הכי שווים ואם אני אתחיל לדבר על האופי אני לא אפסיק. אז בקיצור-מישל טוב שחזרת אל תשתני!!!!!

משועמם6

New member
מישל כנסי לבקר פה

עכשיו תצאי חחחחחחחחחחחח סתם סתם לאב יו סתכלי הקובץ ממשועמם6אש נ.ב. אוהבים אותך המונים וחסר לך לא תשדרי

מישללל האחת והיחידה שלי ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

מישל אני חולה עלייך, מאושפזת עלייך, מתה עלייך, קרועה עלייך וכו' ..... אין כמוך ההיית חסרה לכולם שלא שידרת בבלוגים, כי בלעדייך משעמם פה, את יודעת לתת הרגשה טובה ולהצחיק פשוט אין כמוך. אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךך

שמח לראות אותך שוב מישל המקסימה

היחידה שיודעת להרעיף ימבה אהבה,פשוט מלאך השיר שאני מקדיש לך : רב האהבה תביא אהבה,מילים של דוד זיגמן יאסו יאסו הופה הופה שיר לאהבה לקום בבוקר עם חיוך מתוק בנשמה ציפורי גן עדן מתנשקות לי בגינה אני אוהבת לאהוב ולא צריכה סיבה יאסו יאסו הופה הופה רק האהבה תביא עוד אהבה יאסו יאסו הופה הופה יש לי שמש יש ירח יש שמחה יאסו יאסו הופה הופה כל הציפורים שרות במקהלה יאסו יאסו הופה הופה רק האהבה תביא עוד אהבה אני מאמינה במעשים לא במילים יום חדש הוא קסם מתנה מאלוקים יש הרבה שבילים בהפתעות של החיים מילה טובה עושה לי טוב זה כמו אלפי צלילים יאסו יאסו הופה הופה...

L L YEHEZKEL

New member
ים בהצלחה

מישל היה כיף לראות ולשמוע אותך. "ניצוץ אחד מוביל למדורת הצלחה" ואני ראתי המון ניצוצות בעיניים שלך ואני מתאר לעצמי שלא רק לי ולך הלבן בעיניים והבריק אתמול מרוב אושר אלה גם לכל אחד ואחד שנכנס לבלוג שלך. אני לא מבין למה את מתרגשת מבחורה דקת גיזרה שחופשת שדיים מול המצלמה היא בעצם זו.. קטנה ושעדת המערצים שלה לרוב עושים ביד מול המצלמה. את משדרת לרמה אחרת של מערצים שבאמת אוהבים אותך ורצים לראות ושמוע אותך בגלל משאת. טוב בקיצור אני לא רוצה לזבל לך בשכל אני רוצה לבקש בשם הרבה מערצים ןבשם ההנהלה וצוות העובדים תשובי לשדר.

חולה עלייך מישלללללללללללללללללללל

נשמה אני שמחה ומאושרת שחזרת לשדר חולה עלייך אני רק מאחלת לך שתקבלצי כל מה שחפצה נפשך ואת כל הטוב שבעולם נשמה יחידה את אוהבת דניאל כהן אטלנטה

the only mishel

New member
אטלנטה?!

גם את רוצה לקבלץ אותי ?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מקובלצת אני חולה עלייך ../images/Emo24.gif

חחחחחחח ממני מתקבלצת על ידי המקובלצת מספר אחת של המקובלצים המתקבלצים בקיבלוצים מיידים!! אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךך מאודדדדדדד ודרך אגב יותר יפה לך קוקו.

למעלה