"כי... כי סבא נחמן לא יבוא..."

../images/Emo6.gif "כי... כי סבא נחמן לא יבוא..."

אני עכשיו רואה את זה ואני ככה
איזה בונבוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כמה זמן לקח לו לקלוט שסבא נחמן שם
איזה נושנושון קטןןןןןןןןןןןןןןןן ארררררררררר לאכול אותו

חחחח..ראיתי בחנוכה ואני עדיין זוכרת

איזה מתוקק קטן
חחחח איזה מאמיייי הוא היההההה...

למה היה? ../images/Emo99.gif

אבל הוא זייף בנר לי
לא להאמין שמהדבר הזה יצא הדבר המושלם שיודע לרגש כל כך טוב

הנה קישור למי שאין.. ../images/Emo60.gif

בדיוק העלתי את זה ושמתי בשירשור אחר, אז אני אעתיק גם לכאן. הראל כל כך מקסים שם!! העיניים שלו והפה שלו והשיער היפה שלו חח איזה ילד מתוק!
איך הוא מחכה את סבא נחמד ומשתעל שלוש פעמים
אוי הראל הראל..

Danielushhhh

New member
../images/Emo99.gif

ראיתי את זה לא הייתי מאמינה שזה הוא אני זוכרת את הפרק הזה כשהייתי קטנה

Danielushhhh

New member
../images/Emo3.gifכן

כולם אומרים שיש לי זיכרון טוב והייתי מכורה לפרפר נחמד

i love skat

New member
בת כמה את??

כי הוא שם בן 6 וחצי...זה היה לפני 17 שנה...:-\ או שהיה את זה פשוט עוד פעם.. משהו לא מסתדר ליי..

Danielushhhh

New member
זה לא קשור

היו לזה מלא שידורים חוזרים וגם מכרו קלטות של הפרקים

../images/Emo113.gifרוצים לשמוע סיפור על הקטע?!?

שהייתי קטנה (בת 3 בערך.. היום אני בת 14 וחצי) הייתי אוהבת לראות את הקטע הזה בטלויזיה בלי שום קשר להראל ואז אמא שלי הקליטה לי את כל אותו פרק ופשוט כל היום הייתי יושבת מול הטלויזיה והייתי רואה את זה ואהבתי במיוחד את הקטע של הראל אל יודעת למה ובחנוכה האחרון אחי ראה את זה ובדיוק באותו זמן ישבתי לידו סתם... פתאום אני רואה את זה ואני אומרת לאמא שלי "אמא הילד הזה מוכר לי""אני אומרת לך אני מכירה אותו""הוא קופי של הראל סקעת"היא אמרה שלי "מה?!? לא הגיוני הראל סקעת לא היה מפורסם"וכל מיני כאלה ואז אמרתי לה "אני אומרת לך אני מכירה אותו" הרצתי את הקטע לכתוביות ופתאום אני קולטת "ילד-הראל סקעת" ואנחנו רק צוחקים איזה חמווד הוא תודעע למי שקרא את המגילה הזאת

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מאמייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יואו יש לי דמעות בעיניים שאני רואה את זה ואין לי מושג למהההההההההה

זה בטח בגלל

שנורא התחברת לכאבו של הנכד שמתגעגע לסבו, ואפילו מדבר עם אלוהים ומוכן לוותר על דמי החנוכה, העיקר שלסבא לא תכאב הרגל והוא יוכל לבוא ולהשתעל שלוש פעמים ולשיר שירי חנוכה
באמת רגע מרגש במיוחד

למעלה