יי!!

../images/Emo6.gifיי!!

חזרו היום הבדיקות דם, הבטא כבר מעל ל-1000! אבל מה הקטע במכבי - הם לא כותבים כמה...
טוב, עכשיו אפשר לספר להורים.

mayashu

New member
מעולה !!! ../images/Emo6.gif

אין כמו בטא גבוהה כדי להתחיל שנה חדשה! שנה טובה גם להורים שלך...

blue4u2

New member
גברת שוקולדה../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif - תקראי...

גם אני ב"מכבי" וגם אני בבדיקת בטא הראשונה (והמוצלחת סוף סוף) קיבלתי תשובה באינטרנט של בטא גדולה מ - 1000. כמובן שלאור ההיסטוריה שלי ובהיסטריה רבתי אחרי כמה ימים עשיתי בדיקה נוספת ואז כבר היה כתוב 7832 (מס' מדוייק) וכנ"ל בבדיקה שלאחר מכן (בה הרופא שלי הגיב בחיוך שלא הייתי צריכה לעשות בכלל...). בכל אופן, תהני מהבטא המדהימה הזו ושיהיה לך הריון קל ותקין, אמן
וחג שמח

ילדוש

New member
גם לי בבטא הראשונה היתה

תשובה של מעל 1000 (גם אני במכבי). הכוונה היא מעל 1000 אך קרוב ל- 1000 זוהי בטא מעולה . תוך יומיים אפשר יהיה לראות שק הריון ועוד 8-10 ימים דופק. מזל טוב ושנה טובה. איזה כיף זה לבשר להורים בשורה כזאת בראש השנה.

מה?! כבר?!

עוד 8-10 ימים דופק? אבל הרופא שלי יכול לקבל אותי רק ב-22 לאוקטובר! אני אצטרך לחכות עד אז? לא חשבתי שזה כל כך מהר...

שוקולדה,הריון קל ותקין

הייתי שומרת את "ההודעה"להורים לערב ראש השנה..................

ילדוש

New member
22 לאוקטובר זה עוד 4 שבועות .

בד"כ בטא של 1000 היא סביב שבוע 5. אני לא יודעת את הנתונים שלך אבל תרשמי ננסה לחשב ביחד את השבוע. כל כמה זמן את מקבלת מחזור, האם הוסת סדירה, כמה זמן איחור, ואם את יודעת את יום הביוץ אז גם טוב.

ילדוש

New member
האם בדרך כלל צריך להזמין

תור חודש מראש כדי לראות את הרופא נשים שלך? הוא רופא ידוע שם או מוצלח במיוחד? ככה זה יהיה כל ההריון? בכל מקרה אני חושבת שאת צריכה להתחיל חומצה פולית / פרינטאל אם לא התחלת עד היום. וגם כדאי לעשות בדיקות דם ראשוניות, שוב אם לא עשית עד עכשיו. אולי כדאי בינתיים לגשת לרופא משפחה ולבקש שייתן מרשם לפרינאטל /חומצה פולית (עם מרשם פרינטאל עולה סביב 12 ש"ח)

../images/Emo49.gif ל../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

המון בריאות והריון קל. אגב אצלי כבר ראו דופק בשבוע 6+. היום הדברים מתפתחים מהר.....

blue4u2

New member
גם לי יש בעיה כזו עם הרופא שלי....

צריך לקבוע אצלו תור חודש מראש....אבל זה לא נורא כי גם ככה בהיריון הולכים לרופא למעקב רק אחת לחודש ויש עוד לא מעט בדיקות באמצע.... זה מה שקורה כשמחליטים ללכת לרופא טוב, ידוע ו"מבוקש"...(במקרה שלי לפחות). אבל לא נורא, לעתים יש ביטולים ואפשר להשתחל באמצע
שיהיה רק טוב

ילדוש

New member
הרופא שלי מלווה אותי עוד מתקופת

הטיפולים ומעקבי הזקיקים האין סופיים וצריך לקבוע תור מראש אבל לא חודש . נכון שבהריון יש מעקב די ברור ואפשר לקבוע מראש אבל כשקורה משהו לא צפוי ואת רוצה להתייעץ או רוצה שהרופא שלך יראה אותך , לא מתאים לחכות אפילו שבוע ובטח לא חודש. אני באמת מקווה שלא יהיו לאף אחת מאיתנו הפתעות ודרך אגב אני ממש שמחה שאנחנו כל-כך הרבה בנות פחות או יותר באותו שלב. ממש כיף.

תודה לכל המגיבות

גם אני מאושרת שיצא לנו ביחד, וסליחה שאני עדין משתפת בפורום הזה, אבל אני מבטיחה שבקרוב אנשור... המחזור שלי ממש לא סדיר, אבל אני יודעת בודאות שהביוץ היה ב-5.9 אז אם נוסיף שבועיים לזה אני עכשיו בשבוע חמישי. החלטתי לא להלחץ, אני אנסה ללחוץ עליהם להקדים, אבל אם לא, אז לא נורא. ואגב, אתמול סיפרנו להורים והם עשו לי נורא כיף. לא חיכיתי עד ערב ראש השנה, למרות שחשבתי על זה, כי יהיו שם עוד המון אנשים ואמא שלי מארחת אז היא תהיה בלחץ.

הוא רופא ידוע ומוצלח במיוחד

ויש לו גם את כל הציוד ותור של אלפי נשים... חומצה פולית אני לוקחת כבר 4 חודשים, אבל מה זה פרינאטל?

ori27

New member
מזל טוב ../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

גם לי יש את הבעיה הזאת עם הרופא שמאד עמוס אצלו אך אצלו אפשר לקבוע תור תוך שבוע, חודש זה המון המון זמן.

Galit29

New member
מזל-טוב לבטא וגם אני חושבת

שזו הודעה מכובדת ביותר לארוחת החג

למעלה