ח י ו ך

../images/Emo6.gif ח י ו ך ../images/Emo6.gif

אין דבר חשוב בעולם כחיוך בפנינו לעבר כולם, החיוך משכיח כאב, במיוחד אם בא הוא ישר מהלב. חיוך הוא דבר כל כך אישי והופך כל אחד ליותר אנושי אין לו ערך בכסף ולא בממון, ובכל זאת הוא שווה המון. בחיוך ובמילה טובה, אפילו פרידה היא פחות עצובה כי חיוך מקל על בדידות יוצר אחווה ורעות. אין חיוך שהוא לשווא כי אין אדם שיכול בלעדיו לכן צריכים אנו בני האדם, לספק סיבות לחייך בעולם ואז, נהיה מאושרים כולם. מדליקה
"אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"

נורית***

New member
ערב טוב../images/Emo24.gif

ערב טוב ... למדליקה
לחתולון
ולכולם... אוהבת אותכם
נורית

חתולון*

New member
מזמן לא ראיתי אותך ../images/Emo24.gif חחחחח

ערב טוב ערב חדש מוסר לכולם/ן ד"ש מצטער שניתלה על שרשור המדליקה אני מקווה שזה בסדר, שייכת לקליקה.... סתתתם איפה משרשרי הערב, בואו נתחיל אני כבר לחוץ, מתחיל להכחיל חתולון

ערב טוב חתולון ../images/Emo23.gif ולך נורית

אכן, זמן רב לא הייתי כאן נודדת לי מפה לשם. יש דברים בעולם שלא עולים אגורה אך הם שווים את כל ההון שבעולם: חיוך רחב, חיבוק חזק, ומילה טובה. החיוך אינו עולה מאומה אך ערכו רב הוא מעשיר את המקבל מבלי לרושש את הנותן. שיהיה לכולם ערב טוב מדליקה
"אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"

מדליקה קבלי נשיקה../images/Emo25.gif

הנשיקה הקפואה כמו שאמא מקפיאה אוכל ועוגות בתא ההקפאה כדאי שתקפיאי כמה נשיקות איזה שמונים או מאה כי אם פעם תאחרי לשוב ויהיה לי ככה די עצוב אפתח בזהירות את תא ההקפאה ואוציא נשיקה אחת או מאה אשים על הלחי או איפוא שכואב ומיד יהיה לי טוב על הלב

חד קרן1

New member
גם אני רוצה נשיקה.......

קרן אור לי איפה אתה, תביא נשיקה.... בוקר טוב חד כמו קרן

חד קרן1

New member
את את את את את קרן אור לי

על הבוקר יוצא לי אתה. חחחחח חד כמו קרן

גליתושש

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo6.gif

אם החיוך שלך שווה מיליון או דולר הדביקי בול שילחי אותו אלי בדואר אם את רוצה לכבוש אותי ולהפתיע את יכולה לבוא אלי בלי להודיע.... אחחחחחח איזה שיר מתנגן לי הבוקר,,, בוקר טוב לכולם גליתושש

מצטערת - רק עכשיו ראיתי פשוט

היה תור ארוך לנשיקה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז בבקשה
כמה בקילו???????????

למעלה