ח-ו-פ-ש-

ט2לולה

New member
../images/Emo6.gif ח-ו-פ-ש-../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

יייייייייייייייהההההההההההה סוף סוף הוא הגיע!!!!!! החופש הגדוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!! בלי מבחנים בלי מורות בלי ביצפר אבל עם המון שיעורים.... רק אתמול יצאתי לחופש כי אני ביסודי בגלל שאין חטיבות בגבעתיים.... רוני חוזרת היום!!!
(אני כאן בשעה הזאת כי אוטומטית התעוררתי ב-7:15.....) תתכוננו להרבה:
(מה הקשר?) והמון המון
!!!!!!!! אז חופש נעים וכיף לכולם! ותיכנסו המון לפורום להפיג את השיעמום!!! וגם בשביל הכיף.. חחח נ.ב מזל טוב ליעלוש חברה שלי (היא לא בפורום אבל בכל זאת) שיש לה יומולדת בתאריך הכי מגניב בעולם! 1.7!!! וגם לאייל קיציס היום יומולדת!

חחחח......איזה קרועה../images/Emo70.gif

לא נורא....חחח נסלח...... או שלא
לא נסלח ולא נשכח
חחחחח......עזבו קבלו כמה:
מוטים
קבלו את מוטי למסלול
מוטי-באופנת הקיץ המעוטרת אבטיחים שלנו
זוהי בהלחט הקולקציה המרשימה עד כה של פורום ביפ

../images/Emo46.gifהמוטי הזה../images/Emo35.gifהמוטי הזה../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

יש לך בעיות עם מוטי
עם כן.....יש לך בעיה איתי
חוצפן
תראה איזה פרצוף תמים

NimaZ

New member
../images/Emo49.gif ליעל ולקיציס../images/Emo70.gif

חהחחהחהחהחהח והתאריך שלי גם מגניב: 19.5.91 הוא אותו הדבר אם הופכים אותו: 19.5.91 חהחהחהחחהחהחחה נכון משעשע?! ברוכה הבאה לחופש

H i L o L a

New member
../images/Emo6.gif יפה!

ליעל וקיציס החמווווווד
(לא מוטי)
וואלקם טו דה חופש

ט2לולה

New member
נימההה

יאוווו גם אני מזל שור ! חיחיחי גם נעמה גם מזל שור
אני ב-9.5!!!

DAND00SHY

New member
חיח...

מפחידות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי יש בינכן קירבה שאפילו אתן לא יודעות אליה...???
...אוקי...אולי לא...
שאלה...: מה אפשר לעשות עם חירפון שמתפרץ מיד אחרי שבוכים
(ראיתי חדשות...זה היה מזעזע...
) ועכשיו אני עצובה...................... אבל מחורפנת
אולי מדיטציה תעזור??? אווווווווווווווומממממממממממממממממממממממממ אוווווווווווווווווומממממממממממממממ... מה הקטע של אנשים??? למה הם אומרים אווווווומממממממ??? אאאאאההההההההה...די
אני עצובה
אבל לא בא לי להיות עצובה...
אז אני לא עצובה
טוב די עם הסימני קריאה
(אמרתי די
) טוב...אני הולכת לעמוד על הראש (עמידת ידיים לדיסלקטים...[לא שאני אומרת שמישהו דיסלקט...]) אולי זה יעזור... אבל רגע! הרגע אכלתי...זה לא יהיה יפה...
... מה לעשות
אוי...פתאום זה נהיה ארוך... ואין לכם כוח לקרוא הרבה נכון??? אז אני מפסיקה
(לא אמרתי די
) הנה אני מפסיקה... עוד ממש שניה... ממש עכשיו... טוב...די
(נו די זה די
) הפסקתי

Ronush14

New member
ראית על הסיפור עם האוטובוס? ../images/Emo7.gif

אני כ"כ בכיתי! זה יותר מדי קשה לי לראות ילדים קטנים שאני מכירה שבוכים ואומרים "למה הוא הוא מת?"... ואת המורות שלי מפעם... ושייקה השומר... ויוסי הנהג הכי מסכן.. שיעזבו אותו בשקט! אוף! אני כ"כ מרחמת עליו! נדפקו לו החיים עכשיו

DAND00SHY

New member
הכרת אותם???

וואי............................ אני עדיין לא מאמינה...

Ronush14

New member
זה הבצפר היסודי שלי!

אחת ההרוגות מהכיתה של אח שלי.. השניה זו אחותה... והשלישי מהשכבה של אח שלי השני... ואני מכירה מלא מהפצועים... ואחים של חברים שלי וילדים מהשכבה שלי! ברגע זה אני רק מחזיקה אצבעות לכל הפצועים שיצאו בשלום! במיוחד לדניאל יהלום!
הוא פצוע נורא קשה... והוא החבר הכי טוב של הבן שנהרג... הם ישבו יחד... בגלל זה הוא פצוע קשה.

ט2לולה

New member
חחחח יא עמההה

עמה- קללה מאוד נחמדה שהכיתה שלי מרבה להישמש בה. היא רבת שימוש בכיתתי. טחטחטחטחחטטטחחחחחחח נעמה.... אחותי... :)

NimaZ

New member
נעמה...

אחותי... חהחהחחהחהחהחהחה באמת זה כזה מפחיד....

למעלה