חייבת לשתף...

leka27

New member
../images/Emo6.gif חייבת לשתף...

אני רוקדת כבר די הרבה שנים ריקודי עם והיום אחת הרוקדות החליטה ללמד ריקוד. היא הקדימה ואמרה שזה שיר יפה (ואני סומכת על הטעם שלה) וגם ידעתי שהיא די אוהבת את השירים של עמיר, אז ניסיתי לחשוב אולי זה שיר שלו (היא אמרה שזה שיר די חדש) אבל זה לא ממש הסתדר לי עם הקצב וכו' וויתרתי על הפנטזיה הזו... אבל הסתבר שטעיתי, וזה אכן היה "עומד בשער", ומרוב התלהבות התבלבלו לי כל הצעדים
. אתם לא מבינים איך שמחתי, ובסוף התברר שהבחורה המוכשרת שלימדה אותו גם חיברה אותו- ויצא לה פשוט ריקוד מהמם!
וסתם מי שמתעניין- יש ריקודים גם למורה לחיים, שמחות קטנות, כמו כל סיפור ועוד שניים של עמיר שלא ממש רוקדים. המשך שבוע מקסים!

odery

New member
מוכרת ההתלהבות מלפגוש את עמיר

בכל מיני צמתים ביומיום.שנה שעברה היתה לי תוכנית ראיונות אישית,המרואיין היה בוחר את השירים שאהב.מאד התלהבתי כששניים מהמרואיינים בחרו שירים של עמיר מעצם.סתם עוד משו,הבת שלי נאלצת לשמוע הרבה בניון מאז שנולדה(כמובן שיש לה גם את הדיסקים שלה,אלברשטיין,כספי ואריק איינשטיין)בקיצ` כשהתחלתי לחרוש את ``נדבר מחר`` היא אומרת לי ``את לא מרשה לי לומר משוגע,אבל אם עמיר שלך שר אתזה זה מותר?`` לך תסביר לה מהותו של משוגע בשיר...

למעלה