../images/Emo6.gifחזרנו מרומניה
חזרנו מרומניה
בשעה טובה ומוצלחת חזרנו לפנות בוקר מרומניה, יש לי מלא חווית לספר לכם אבל הכי חשוב- שהיו 6 עוברים ! החזירו לי 3 ועכשיו הספירה לאחור החלה! אני לא יודעת מה לספר לכם קודם?
על דוד המפורסם שהאירוח אצלו היה כמו שאומרים "חבל על הזמן"!!
לכל מי שנוסעת לרומניה מומלץ לקחת אצלו חדר מכמה סיבות : 1. זה יותר זול ממלון -50$ ללילה +ארוחת בוקר 2. זה קרוב לביה"ח -מרחק הליכה של 10 דקות 3. לוקחים אותכם מהשדה תעופה 4. אתם מרגישים שם כמו בבית 5. דוד אדם מקסים ומארח מושלם
בבוקרשט עצמה אין מה לראות כל-כך, אבל מסעדות יש ובהמשך אכתוב המלצות לשתי מסעדות אוטנטיות שדוד לקח אותנו או המליץ , שהן גם זולות וגם טעימות וכמו שגדי של לימי כתב - אין מה לקנות הכל יקר! רק אם מגיעים לשוק ששם זה משהו כמו שוק רמלה-לוד שיש כל מיני חיקויים של פירמות ידועות.
אני חייבת לספר לכם גם חוויה שעברנו שכדי שתזכרו ותהיו מוכנים כמונו מראש! יום אחד אנחנו הולכים בדרכנו חזרה ל"מוקאטה" ( כך דוד וחבריו מכנים בצחוק את הבית דירות שלו
) בקיצור בעלי החזיק ביד מפה ( ישר קולטים אנחנו תירים פריארים ) נגש אלינו מישהו ושואל באנגלית עילגת איך מגיעים לרחוב מסויים, ובעלי היקר שאחרי יומיים בבוקרשט מרגיש שיודע ומכיר כל רחוב ויכול אפילו להסביר לו ומתחיל להסביר לו איך להגיע, והבחור אומר לנו תודה וממשיך ללכת לידנו ושואל מאיפה אנחנו, ובעלי התמים עוד עונה לו , ואחרי כמה דקות מגיע אדם נוסף לפנינו ואומר: דרכונים בבקשה, משטרה!! עלאק משטרה !!! מכיוון שהזהירו אותנו מראש על התופעה הזו- אני המשכתי ללכת ואמרתי לו- לא משטרה!! ובעלי נעצר, הבחחור השני מוציא את הדרכון שלו - כאילו להראות לנו - שזה בסדר, ובעלי אז אומר ל"שוטר": O.K בוא נלך לתחנת המשטרה אני אתן לך שם את הדרכון! ואז ה"שוטר" אומר - אין בעיה בסדר... ונעלם! בקיצור - מי שנוסעת שתדע - זו הדרך שלהם לקחת לך את הדרכון ואח"כ לסחוט ממך כסף כדי שיתנו לך אותו בחזרה! לא להאמין לאף אחד.
לגבי ביה"ח - אז אומנם נראה כמו בי"ח מתקופת הבריטים, אבל קבלנו יחס נהדר , הגענו בשעה 10.30 ואמרו לנו לחכות אז בקשנו קפה וישר קבלנו, גם טליה אחת ובעלה בדיוק הגיעו ומאותו רגע בילנו ביחד צחקנו הרבה והיה באמת יחס נהדר! אפילו הארי המפורסם ( מנהל ביה"ח ) היה מאוד אדיב ונחמד, מכיוון שהרומנים לא מבינים כשצוחקים איתם - אז סתם קוריוז- ישבנו וחיכינו והוא עבר במסדרון, אז בעלי אומר לו ( בצחוק ) נו אנחנו יושבים מחכים לפחות נשתה איזה כוסית וויסקי! והארי נכנס למשרד שלו ויוצא עם בקבוק שיווס ומתחיל למזוג לגברים שם!! בכלל כל מה שבקשנו קבלנו, אפילו בצהרים הביאו מגש עם גבינות וזיתים ולחם ושתיה!
לגבי הצוות מהארץ - אז לוויט שזה המפגש הראשון שלי איתו, היה ממש חמוד, עם יד עדינה מאוד, רגוע ומרגיע! גניה- נו זאת גניה אין מה לאומר מקסימה כמו תמיד, יחד איתה היתה גילי שגם בסדר גמור! אז לסיכום החוויה- אם נוסעים ביום חמישי עם הבעל, אפשר להפוך את כל הנסיעה לחוויה של כייף, פינוק והנאה והכל בסבבה! לנו זאת נשארת חוויה של נופש והנאה שכמו שאמרנו - באותה הזדמנות גם עשינו ילד! אז עכשיו רק נשאר לחכות עד לבטא!
בשעה טובה ומוצלחת חזרנו לפנות בוקר מרומניה, יש לי מלא חווית לספר לכם אבל הכי חשוב- שהיו 6 עוברים ! החזירו לי 3 ועכשיו הספירה לאחור החלה! אני לא יודעת מה לספר לכם קודם?