חדשות חדשות....

../images/Emo6.gifחדשות חדשות....

שלשום דיברתי עם פול השותף הדרום אפריקאי שלי למלאכת הגניאולוגיה והוא סיפר לי שאיתר במדינת ניו יורק את קלרה מינץ נכדתו של דודן סבתי,איזו התרגשות!!!יש לו את כתובתה ומיספר הטלפון שלה וכעת הוא מתכונן ליצור איתה קשר ונקווה שתגיב בחיוב.פול הפנה אותי לאיש שנתן לו את הפרטים שמו מאיר סווירסקי יליד קוביליוק שליד סוויר,כמובן שהרמתי אליו טלפון והנה צחוק הגורל האיש התגורר כל השנים האלוליד סבי וסבתי בחיפה והיא לא ידעה על קיומו אבל הוא הכיר את ברוך ומיד כמובן הודעתי לו שיש לנו דיט ואטלפן אליו בחודש הבא לסדר את הענין.מן המידע שמצטבר מתברר שמישפחות סוירסקי,חפץ וסוירוני הן צאצאים לסבתות רבות אחיות שכל אחת מהן נישאה לראש המישפחה ואחת מהן היתה הדודה של סבתי כלומר אימו של ברוך. מסובך נכון? אבל גילוי מהמם. שלכם חנה גונן

ornan

New member
../images/Emo140.gifאכן חדשות נהדרות

אין ספק מי שמזיע - מגיע ארנה

motyka

New member
תבדקי גם קשר לאורי סביר

(מהפוליטיקה והסכמי אוסלו) אם אני זוכר נכון שמו הקודם היה סווירסקי והיה גם סווירסקי בעין חרוד (נפטר לפני זמן קצר ויש לו ילדים אבל לא בטוח שבקיבוץ)

ד ז י ר ה

New member
יש גם סווירסקי (סביר) בת"א

היה להם מפעל לבגדי ילדים ובנם הוא רוני סביר שהיה כתב בערוץ 1. כדאי לבדוק !

א77

New member
בוכה וצוחקת../images/Emo6.gif לא להיפגע

הנה קישור מעניין וכבר אמרתי לך שאין לך אדם שאין לו שעה. רק ששעתך הגיעה כה מהר, הלואי על כולנו. שבת שלום זאבי

שרי סילבר

Active member
מדהים איך לפעמים... פתאום מגלים משהו, והוא נראה כל כך פשוט וקל. וכשחושבים כמה זמן היינו תקועים עד לתגלית הזו...אבל כמו שארנה אומרת, צריך להאמין, ולהתעקש, וכנראה גם לעבוד קשה. אין דרך אחרת, מסתבר. שרק ימשיך לך ככה!

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifעל התמיכה....

היא ממש מעודדת להמשיך למרות הקשיים....
לגבי אורי סביר ידוע לי שהוריו ליאו והני סביר הם מעולי גרמניה דוקא אבל לגבי סבירסקי בקיבוץ עין חרוד אני בהחלט אבדוק. שלכם חנה גונן

למעלה