חדשה

../images/Emo6.gifחדשה

היי אני חדשה בפורום ^^ דפדפתי בפורום מ'ס פעמים, ובגלל שאני מעריצה את fall out boy החלטתי להצטרף... אני רק רוצה להזהיר, אל תתפלאו מהבורות השופעת שלי... הכרתי את הFOB רק לפני שבועיים ואני דיי חדשה בתחום, אז אשמח אם תוכלו לתת לי פה ושם הסברים על מושגים שלא אדע אותם... ד"א- כל הפורום פה בנות? בטח בגלל פיט... מה לעשות, בנות נמשכות לשלמות^^ אבל בקשר לדיון שהיה פה בקשר לפיט, אני חושבת שאתן צודקות, כי לא רק הוא בלהקה ובלי כל אחד מהם הלהקה לא הייתה מגיעה למה שהיא עכשיו ואני לא חושבת שצריך להעריץ את הFOB רק בגלל פיט, אלא בגלל השירים שלהם ובגלל מה שהם עושים... למרות שאני לא אכחיש שגם לי לא חסר בכל מה שקשור להערצה של פיט... טוב, סליחה על החפירה, מקווה שאשתלב מהר

falloutgirl XD

New member
וואלקם ../images/Emo24.gif

אני טל, בת 12.9 מקריית שמונה =] אולי תתני לנו קצת פרטים עלייך? שם, גיל, עיר?
ואת תוכלי למצוא מידע על פול אאוט בוי בויקיפדיה או משהו דומה.. ויש פה בן אחד
השתלבות נעימה

תודה רבה^^

אני מירב, בת 15 מבית שמש :) עיינתי בויקפדיה והגדלתי קצת את מאגר המידע שלי, אבל לא תזיק לי עזרה ממכם^^ בכל מקרה אני אזוז עכשיו ואחזור עוד מעט... תודה רבה לכן XD

א ו ל י1

New member
ברוכה הבאה לפורום..

אני אורלי.. עוד שבוע יש לי מומולדת 13.. ואני מחיפה.. השתלבות מהנה..

לייינוש

New member
ברוכה הבאה!!!

טוב אז היי לינוי 14 גבעתיים וכן כן FOB בנשמה שלי ורק שבועיים אני לא מצליחה לנשום!!! יש לך כל כך הרבה שירים שלא שמעת שכואב הלב.. צריכה לעזרה אני פה בשבילך כדי לשלוח!

תודה רבה לכולכן

אשמח אם תעזרו לי לדעת כמה שיותר על הלהקה^^ מישהי יכולה להגיד לי את שמות האלבומים והשנים שהם יצאו? כי כמו שהבנתי הלהקה הוקמה בשנת 2000 ועברו 7 שנים מאז אז בטוח החמצתי משהו לא?
כמו שהבנתי האלבום החדש יצא לפני שלושה חודשים משהו כזה אז אני חושבת שאני צריכה להתעדכן קצת ^^

לא האלבום החדש יצא בידיוק במאי [החודש]

אני חושבת שזה הגיעה כבר לארץ ... ובמייספיס שלהם יש את כול השמות של האלבומים וקטעים מהם : http://www.myspace.com/falloutboy

AnGi14

New member
ברוכית ../images/Emo24.gif

היי אני ליאור בת 13 מראשון שתיהיה לך התשלבות נעימה

למעלה