זה היה משעשע...

../images/Emo6.gif זה היה משעשע...

אני כל כך לא מעודכן, אז זה בטח יראה לכם מוזר. אבל היום אני רואה את ראם יושב לו על כיסא ומשחק עם תמהוני אחד, בינתיים מדברים שם מקידמת המסך, ופתאום אני רואה את לקס מסתובב.. חח זה היה קורע מדי
איך זה שלקס חבר של ראם? ואבוני - היא באמת מאמינה שזוט חזר? כאילו - היא השתגעה? היא עובדת עליהם בטח, לא? :|

slallum

New member
חחחחחחחחחח שוב אתה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

בגללי נכנסת לפה הא
כבוד
ובאמת למה הם עכשיו חברים..? שכחתי
אה כן, לקס עוד שונא קצת את ראם, הוא אמר לו שהוא יתקוף אותו כשהוא לא ישים לב, דווקא ברגע שהוא הכי לא מוכן, ככה שהוא יוכל להנות וכל זה.. וגם.. |ספוילר עונה 5| |ספוילר עונה 5| |ספוילר עונה 5| |ספוילר עונה 5| |ספוילר עונה 5| |ספוילר עונה 5| |ספוילר עונה 5| |ספוילר עונה 5| |ספוילר עונה 5| |ספוילר עונה 5| |ספוילר עונה 5| הוא רוצה לפתוח איתו קזינו וירטואלי ולקבל כסף, אז הוא נחמד אליו וכל זה.. אנל'א בטוח שזה ספוילר כי לא ראיתי את הפרקים האחרונים, אבל העיקר להיות בטוח
סוף ספוילר
אז מה קורע איתך אחשלי? תשאר פה להנעים את זמננו ולקרוע אותי מצחוק?=]

YaEloNeT

New member
עונה חמש זה../images/Emo58.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif

*תוהה*

slallum

New member
אין שום מידע על עונה 6..

אז זה הספוילר שאני שם למי שלא ראה

לקס הדביל :-|

ונחמד שג'ק ואלי חזרו להיות ביחד, גם טוב
ובריי בטוח לא יחזור, נכון?
חבל. הוא ואמבר זוג כזה טוב

tribe spirit

New member
מרטייייין!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

התגעגענו המונים1 טוב לראות אותך!וואו אנשים דופקים פה קאמבקים בקצב!פנאן... אניוואי,מקווה שתשאר.. לקס לאחבר של ראם.הם עדיין מתעבים אחד את השני.מה שכן,הם מתעבים את מגה עוד יותר,כמו כל העולם בערך,וחוצמזה שניהם רודפי בצע ברמות מקצועיות אז הם רוצים לפתוח בליברטי(הלוקיישן החדש מחוץ לעיר..מין כפר כזה)קזינו אז הם משתפ"ים בינתיים. התמהוני-לא יודעת למי אתה מתכוון.יכול להיות שזה סלייד,דמות חדשה שתופסת המוווון מקום העונה...מין מציל את כולם כזה אבל פועל לטובתו בכל זאת...איש יקר. אבוני-ג'אווה הכלבה תכמנה עם מגה המתועב לגרום לה ולכל העיר להאמין שזוט חזר,כדי ליצור את השליטה של שניהם בעיר.סלייד(ההוא החדשהגיע לאבוני בסופו של דבר,ושכנע אותה שזה לא נכון.חוצמזה שג'אווה ומגה הם שני טפשים קצת לא מתואמים,אז נדפקים להם מלא דברים.סלייד כרגע רוצה את אבוני,ואבוני לא מחזירה אהבה
זייהו נראה לי!

tribe spirit

New member
פדיחות לי.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אבל בקטנה. אני מודיעה לכולכם מראש,שלא תבהלו ממי שבוע הבא-כל קשר בין המוח שלי(או יותר נכון שאריות הצימוק המיובש)לבין דרכי הביטוי שלי(דיבור,אינטרנט)מקרי ודבילי בהחלט.

למעלה