וואו! יש פה חיפאים!!

כתמונית

New member
../images/Emo6.gifוואו! יש פה חיפאים!!

היי מעיין מחיפה! אני חיפאית לשעבר!! (עכשיו אני מכפר סבא... :)) אההה! כן! ואני בת 17.... בת כמה את ואיפה את לומדת?! אהה כן! ו... חיפה rulez! (כדיי שלאפרת תהיה עוד סיבה לצחוק עליי... :) )

efratushke

New member
עוד פחות משעה כשאנחנו נפגש..

אני כל כך אצחק עליך! ויש לנו הרבה דרך ללכת בשביל לצחוק עליך! ועלי... חחחח ועל... הפתטיות לשמה (של כולם בסופו של דבר ובעיקר של.. ושל..) אף אחד לא באמת מבין מה אני רוצה אבל.. את מבינה! את מבינה, כן? ותביאי את הדסקים שלי (הדיסקים עם התמונות שצלמתי בהופעות של הדורבנים! ושל יוני בלוך! ו... שלי!
)

כתמונית

New member
כמה נחמד!

וואלה...חחחח.... קטנה....חחח!!! :p אבל שטויות! בית בירם - יא סטייליסטית פאלצנית....חחחח.. :) אפרופו קטנה.... מה ממוצע הגילאים של הפורום הזה??!! יש לי את הרושם שאני אפרת ועינב היחידות שמעלות אותו למשו כמו 9.... (טוב...בפרגון 10...) מוזר... האם אנחנו כ"כ פאתטיות?! ממממ....

מה פתאום?!

אני בת 15, ואני לא יודעת בקשר לחשיפת גילאים של אנשים אחרים אבל בואי נאמר שזה רשום להם בניק (ה-17 ב-Peach זה לא מקרי...), ואני מכירה פה בפורום לפחות 2 ילדות שבגיל שלי, וגם...בואי נאמר את זה כך- מנהלמאמ"ה הוא לא טינאייג'ר (אל תעלב טל, ברוחך אתה כן!)

papal

New member
אני טינייג'ר ברוחי??????Q

אוי ואבוי לי איך נפלתי חס וחלילה אני את זה עברתי תודה אם את רוצה להחמיא לי שדאנס- תשתדלי לא החמיא לי ככה - ורק לסבר אוזניכם יש כאן בפורום אנשי9 שצופים אך לא כותבים- ושרשומים במאמ"ה שגילם גם 19 25 וכו' - אם תירצו אני יבקש מהם לכתוב כדי להוכיח ועוד משהוא קטן רוב אנשי מאמ"ה הבוגרים יותר מסתובבים להם בפורום בהייד פארק- וגם על זה יכולה לירדן להעיד

כתמונית

New member
תדהמה קלה...

וואו! אני לא מאמינה שאשכרה לקחתם את דברי ברצינות!!! <רגע של גאוה> אף אחד לא לוקח אותי אף פעם ברצינות! (לא כדאי...) בכל מקרה...זה לא שאני מחפשת אותם זה פשוט עניין אותי לדעת... מה רוע מזלי?! אההה! וטל לא התכוונתי להעליב אותך או משהו.... בקציור...חיים יפים! כדאי לכם לחיות! ואני לא קשורה לכלום! אז שבת שלום :) אההה... ו... מעיין - זה בסדר... מותר להיות סנובים! לדעתי זה בריא!!! צריכים כאלה בחברה שלנו!

כתמונית

New member
עוד תגובה מגניבה שלי

יופי דנה.... ממש פנינים.... זהב.... או שאולי כדאי שאומר "מעדן" אבל לא... גם כן... מזה את מביאה שורות של שוטי הנבואה פה??!!

למעלה