השישיה

Masteron

New member
../images/Emo6.gifהשישיה../images/Emo6.gif

איזה פוקימונים יש לכם בשישיה הפותחת(רובי/ספיר)??? לי יש את פוקימון העשב שבוחרים להתחלה בהתפתחות שנייה, את הציפור-מים הלבנה(וקצת כחולה), את שרומיש (הא! רואים? אני יודע איך קוראים לפוקימון מאדבאנס!) את הפרפר הזה (לא ביוטיפליי, השני) את ההתפתחות של פוצ'אנה ואת הרוח הזאת (RALTS) ומי יש לכם

Houndour

New member
שלי:

1. טורצ'יק מי אמור 2. לומבר שרק לאחרונה צומחת ממנו תועלת 3. ההתפתחות של קירליה (שלב ההתפתחות האחרון של ראלטס) 4. ליירון 5. מיינקטרייק 6. לונטון

digiash

New member
אפשר תמונה כי לא הבנתי על מי אתה

מדבר... הנה השישיה הנוכחית שלי (זו לא המקורית פשוט נמאס לי מהקודמת...) LUNATONE (הירח המרחף עם העיניים האדומות) ברמה 36 מאצ'וק ברמה 37 SEALEO ברמה 36 קדברה ברמה 37 ו 2 פוקימיניי TM שאני לא מאמן... הדרקון הירוק האגדי בשביל FLY (ברמה 71) וLINOONE (ההתפתחות של זיגזגון) בשביל סורף (ברמה 50)

digiash

New member
FLYGON???? מאיפו??

אתה חייב להגיד לי! אין לי בפוקדע אפילו תמונה של ההתפתחות הראשונה/שניה שלו...

Suikun

New member
במדבר

איפה שיש את הסופות.. והמאובנים.. תסתובב שם קצת, ותפגש במין יצור חום קטן כזה עם פה גדול זה הראשון שלו

digiash

New member
מה?!? החיידק החום הזה?!? לא יכול

להיות!! וואי אתה בטוח?? באיזה רמה הוא מתפתח? (איזה מגניב אני הולך לאמן אותו ברגע זה!)

digiash

New member
ואם כבר מדברים על המאובנים..

איזה מהם כדיי לי לקחת? (עוד לא נגעתי בהם)

walking

New member
אתם קצת מנצחים אותי.. ^^;

המאובן מריל וסקארמורי הם בשביל הHM ^^;;

digiash

New member
../images/Emo6.gifאהבתי את השמות

יש לי סוד קטן לספר לכם.. אני עברתי את הליגה רק פעם אחת וזה היה בעזרת פוקימון אחד(קיוגרה) ורמאות בשפע... קיוגרה למד מתקפת KO (מחסלת כל פוקימון במכה) הבעיה היתה שהדיוק שלה היה נוראי.. מה שעשיתי זה לפני כל התקפה שמרתי את המשחק ועם קיוגרה פספס פתחתי את השמירה וניסיתי שוב... *טיפה גדולה מופיע* ואחריי כל מאמן השתמשתי בדובדבן שממלא PP *הטיפה גודלת* וכך עברתי את הליגה... לאויבים לא היה אפילו הזדמנות להגיב... *אני טובע בטיפה*

Houndour

New member
סלח לי

אבל לדעתי, ואני מתנצל בפני כל חובבי הקודים, זה עלוב להשתמש בצי'טים במשחק הזה... עד שסוףסוף הוציאו משחק עם מכונים על רמה וש עניין ואקשן... להשמש בקוד זה הדבר הכי משעמם ולוזרי שיכול להיות...

digiash

New member
גאד דמת! >< לא השתמשתי בקודים!!!

אני פשוט שמרתי לפני כל דבר קטן כדיי שלא יהיו שום טעויות!! תקרא טוב מה שכתבתי!

Houndour

New member
וזה לדעתך לא הורס את ההנאה

שבקרב שותף ולא מעשה פחדני? סבבה אבל יש לנו תפיסות שונות של הדברים...

למעלה