הפתעה

התמונה הזו זו ספוילר??? ?|ס

התמונה בעצם אומרת ש.. העיוורת עזבה באה משהיא אחרת במקומה ובקרוב תורה של גוזי??? :(

s m i l e 2 4

New member
היא התכוונה לתמונה שלך..

ואיך בדיוק סניי יכולה לצלם את זה...? ומי צילם את הצלם בצד??

לבחורה ששמה את התמונה של טוואנדה

יקירתי , הייתי חייבת למחוק א ת רוב השרשור וא תהיית כלולה בתוכו. זה פורום של כיף לא פורום לריב בנות. את לא קשורה לענין ממוש שימי שוב את התמונה של טוואנדה בהריון תודה מותק וסליחה

ריב בנות?

את עושה כל העולה על רוחך בלי לשים לב לפרטים אם כבר את פונה אלי בפרטי תהיי מדויקת. אני עניתי למשהיא שהגיבה לי. לא חירחרתי שום ריב . בפעם הבאה שלא תדייקי ותמחקי הודעה שלי בלי לשים לב לפרטים אני אפנה להנהלת תפוז ! ועוד תפני אלי בפרטי ותגיבי בצורה שהגבת כאילו רצחתי משהו. הפורום הזה חדש גם ככה ושמים עליו עין. כדאי שתזכרי את זה. אני אישה בוגרת ולא ילדה בת 18כדאי שתפני בפחות ארסיות בהודעות שלך. .

פיפיטה

New member
ואווו לא הייתי כאן שעתיים וכבר ריב

מה ריב מי ריב מה היה ?...?...........???? הכל בסדר ? יש נפגעים????????

פיפוש מה שלומך יקירה שלי

לא היית פה שעתים והחל פה טרור שלם בגלל מילה ... כולם התיחסו ורבו. זה אמור להיות פורום כיף ללא ריבים שטותים. אז מה אם אני המנהלת אז מה אם יש לי את היכולת לחסום? אז מה אם יש לי את היכולת למחוק? אני לא רוצה בכלל להשתמש בזה ו נוגעת , מה שכתבת לא איים על אף אחת ואחד פה. זה פורום כיף וכולנו גדולים שיהיה לילה טוב לכולם .

s m i l e 2 4

New member
פיפיטה

יש 2 נפגעים קל, פצוע בינוני ו3 נפגעי הלם... הם מאושפזים לא רחוק מאיפה שאת גרה בקפלן.. בואי לבקר ומתנות את יכולה לקנות מביל"ו סנטר. אני אגיד לך בדיוק מה חסר לי..

למעלה