המפגש

Sודית

New member
../images/Emo6.gif המפגש ../images/Emo6.gif

לא נסגר כלום...רותי... מחר מתחילים...מההתחלה.... יש מלא תאריכים, מהיום עד סוכות, כולל. אז למה שנסיים את זה כבר הלילה??? שיהיה קצת מתח.... מי בא ולמי לא בא??? סודית עם רשימה ריקה.

magy

New member
נכון סודית......

חבל......לא נצליח להגיע להסכמה כללית........ ועוד צריך להחליט על המקום וגם להזמין מקום....... עדיין אין לי מושג כמה אנשים ........... וכולם נורא רוצים............להפגש.......... חבל לאבד את המומנטום........

Sודית

New member
נצליח גם נצליח...ק ד י מ ה..50../images/Emo140.gif

בבקשה מאד, שכל אחד ירשום...כאן שני תאריכים ומקום מועדף.... מבטיחה לכם שעד מחר בערב.... נוכל לקבוע סופית. יש לי צוות שופטים, שיקבע... לפי הרוב...מה הכי נכון לעשות. תוצאות תקבלו רק במסר...(אישית) סודית...הדף מוכן והיד רוצה לרשום.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אם בסוכות אז רק ב 26 ספט´

אם בשבוע אחר אז בכל יום שאינו שבת. הערה לסודית בלבד (השאר מתבקשים לא לקרוא): בנפרד שלחתי לך המחאה על חשבון השוחד אם תקדמי את התאריך המתאים לי.

magy

New member
כל תאריך מתאים...........לי

אתה שומר שבת........סלימאן........? :pPPPPPP

Sודית

New member
לי מתאים.....

בחול המועד שלישי רביעי או חמישי... 24, 25 או 26 לחודש. עדיפות: גרנד קניון.... בגלל הכייף הנוסף - פסטיבל היין... אני חושבת שלכולם שווה הקטע הזה....לא??? סודית...הדף פתוח והיד כבר רושמת.

magy

New member
../images/Emo151.gifזהו........מתחילים לסכם|בלונד

בחול המועד שלישי רביעי או חמישי... 24, 25 או 26 לחודש. עדיפות: גרנד קניון.... בגלל הכייף הנוסף - פסטיבל היין...

Sודית

New member
אז ככה....

אני הולכת לשעת/שנת היופי שלי.... לא שזה ממש עוזר...אבל....בכל זאת. מקווה לתגובותיכם.... סודית בנמנום...

למעלה